Så tycker våra kunder

Dessa kommentarer kommer från inkomna mail samt från kundenkäter.

Kommentarer från några av våra kunder:

Hej!
Jag vill gärna visa min uppskattning av er försäkringsförmedlare Hannah Lindahl.
Trevlig, tog sig god tid, var förtroendeingivande och gjorde ett väldigt bra jobb för mig och sänkte mina försäkringskostnader med en tusenlapp. Beröm till henne!

Bästa hälsningar!

- Viveca, Strandbaden

Vill bara skicka ett stort TACK för det utmärkta arbete som er personal gör.
Jag fick hjälp med elavtal av Sara Karlsson, mycket trevligt bemötande, jag kunde se den stora leende genom telefonen :) , snabb, effektiv och kan mycket.
Det känns tryggt att ring nästa gång och få råd av såna proffs. Ska absolut rekommendera era tjänster.

- Sam, Växjö

Talade nyss med er medarbetare John Josefsson, om min bilförsäkring. Vill bara ge en eloge till honom för väldigt bra bemötande. Företaget bör vara rädda och uppskatta sådana medarbetare. Trots att jag är göteborgare så var det ingen dryg stockholmare.

- Lennart, Göteborg

Ville bara säga att jag är grymt nöjd med Hannah Lindahl som hjälper mig med bilförsäkringen! Bästa servicen och grymt trevlig!!

- Timmy, Sunne

Jag vill bara berätta att jag fick en jätte bra service från Victor Frosteryd om jag vilde byta elföretag. Förhoppningsvis är alla era medarbetare lika duktiga :-)

- Dals, Stockholm

Ville bara lyfta fram en rådgivare som ringde mig idag och hjälpte mig teckna en hemförsäkring. Nora hette hon, var väldigt lugn och trevlig i telefon, och var noga med att lyfta fram både för/nackdelar med försäkringen hon tecknade till oss. Jag har precis flyttat in i lägenheten och hon hjälpte mig att inse hur viktigt det är med en hemförsäkring och gav mig ett väldigt trevligt bemötande samt bra pris på försäkringen. Hoppas ni har flera som henne! Skönt att ni har så trevliga rådgivare med ett glatt leende! TACK!

- Robin, Stockholm

Vi skickade in ett mail om hjälp med vårt fasta elavtal som löper ut och blev uppringda av en av era medarbetare. Vi har fått fantastiskt bra hjälp och stöd av henne i frågor som vi själva inte hanterar. Väldigt trevlig och fint bemötande, serviceinriktad. Hon har gett oss "guldkant" på kvällen och de sex månader som hon lyckats hjälpa oss till ett nytt elbolag och vi sparar pengar. Fantastiskt! Vill be om en hälsning till henne och uppskattning för den fina service hon gett oss.

- Anna & Leif, Härnösand

Bra att Ni finns!

- Cristina, Stockholm

Tack för hjälpen! Skönt att slippa betala så dyrt för en försäkring.

- Benny, Norrköping

Mycket nöjd med snabb och kundvänlig service

- Berit, Enköping

Jag tycker att detta är en mycket bra tjänst. Dessutom fick jag mycket bra information när jag ringde upp och ställde lite kompletterande frågor.

- Camilla, Malmö

Trots att jag hade en bil, som inte med automatik kom upp i era jämförelser, tog ni kontakt. Starkt!

- Anders, Göteborg

Vet inte hur mkt jag kommer att spara. Det är bra med sajter som Compricer, svårt annars att kunna jämföra.

- Karin, Stockholm

Min erfarenhet av compriser är bara possitiv!

- Hans Bertil, Södertälje

Otroligt bra, att det är gratis för oss

- Erik, Stockholm

Glatt överraskad över att denna tjänst finns. Använder den gärna igen om det finns områden där jag skulle behöva den!! Mycket nöjd!

- Birgitta, Malmö

Trevliga människor som hjälpte mig. Har spridit min erfarenhet till vänner och bekanta

- Björn, Göteborg

Jag e kanon nöjd med er. Gick sjukt smidigt att byta försäkringsbolag

- Carita, Luleå

Mitt ärende gällde att hitta en billigare försäkring i samband med bilbyte. Jag fick väldigt snabb och bra hjälp. Hjärtligt tack!

- Bengt, Stockholm

mkt proffsig telefonhjälp som ringde upp efter att jag gjort en sökning - gjorde att jag som är lite seg fick tummen ur! :)

- Sören, Umeå

compricer är alla tiders - kommer använda mig mera av den.

- Caisa, Karlstad

Jättebra hjälp och en särskild eloge till Hussein Dahir. Jag har rekommenderat Compricer till ett tiotal personer efter att ha fått hjälp av honom.

- Terje, Örebro

en super duper bra tjänst,fick en bilförsäkring i ett bolag under halva priset mot vad jag betalat tidigare av ett bolag jag inte ens visste fans!!!!TACK

- Pia, Linköping

Jag är jättenöjd med mitt elbyte, men det hade varit fint att även se nätavgifterna

- Sam, Stockholm

Fortsätt hålla er professionella inställning till tjänsten jämnförelse och sladda inte ner i det kommersiella träsket som kan ödelägga ert varumärke så kommer ni fortsatt ha mitt och andra jag rekommenderar er sajt tills besök. Tack för en bra tjänst

- Dennis, Öresund

Jag jämför väldigt mycket med compricer innan jag slår till när jag handlar på nätet.Rent nöje och väldigt bra info.

- Jan-Åke, Stockholm

jag är mycket tacksam för att jag kunde nytttja er men jag tror att det skedde av en slump vet ej hur hårt ni marknadsför er.

- Krister, Malmö

Den jag pratade med var helt fantastisk och ringde upp exakt när han lovade, vi var ute och åkte motorcykel och hade enbart tagit en paus då jag blev uppringd av honom. Jag påtalade att vi enbart hade tagit en rast och han fixade ärendet som han lovat. Ge honom en stor ros från mig.

- Anders, Strängnäs

Bra service och mycket trevligt bemötande av den direkta telefonkontakten jag har haft med Compricer. Jag har rekommenderat detta förfaringssätt till vänner och bekanta och vet att flera har använt Compricer till

- Gunnel, Lund

Trevligt bemötande från er kundtjänst. Snabb respons från vår nya el-leverantör hem i brevlådan med avtalet. Återstår att se hur själva leverantörsbytet fungerar...

- Bo Erik, Stockholm