Så tycker våra kunder

Dessa kommentarer kommer från inkomna mail samt från kundenkäter.

Viveca, Strandbaden

"Hej! Jag vill gärna visa min uppskattning av er försäkringsförmedlare Hannah Lindahl. Trevlig, tog sig god tid, var förtroendeingivande och gjorde ett väldigt bra jobb för mig och sänkte mina försäkringskostnader med en tusenlapp. Beröm till henne! Bästa hälsningar!"

Sam, Växjö

"Vill bara skicka ett stort TACK för det utmärkta arbete som er personal gör. Jag fick hjälp med elavtal av Sara Karlsson, mycket trevligt bemötande, jag kunde se den stora leende genom telefonen :) , snabb, effektiv och kan mycket. Det känns tryggt att ring nästa gång och få råd av såna proffs. Ska absolut rekommendera era tjänster."

Timmy, Sunne

"Ville bara säga att jag är grymt nöjd med Hannah Lindahl som hjälper mig med bilförsäkringen! Bästa servicen och grymt trevlig!!"

Dals, Stockholm

"Jag vill bara berätta att jag fick en jätte bra service från Victor Frosteryd om jag vilde byta elföretag. Förhoppningsvis är alla era medarbetare lika duktiga :-)"

Robin, Stockholm

"Ville bara lyfta fram en rådgivare som ringde mig idag och hjälpte mig teckna en hemförsäkring. Nora hette hon, var väldigt lugn och trevlig i telefon, och var noga med att lyfta fram både för/nackdelar med försäkringen hon tecknade till oss. Jag har precis flyttat in i lägenheten och hon hjälpte mig att inse hur viktigt det är med en hemförsäkring och gav mig ett väldigt trevligt bemötande samt bra pris på försäkringen. Hoppas ni har flera som henne! Skönt att ni har så trevliga rådgivare med ett glatt leende! TACK!"

Anna & Leif, Härnösand

"Vi skickade in ett mail om hjälp med vårt fasta elavtal som löper ut och blev uppringda av en av era medarbetare. Vi har fått fantastiskt bra hjälp och stöd av henne i frågor som vi själva inte hanterar. Väldigt trevlig och fint bemötande, serviceinriktad. Hon har gett oss "guldkant" på kvällen och de sex månader som hon lyckats hjälpa oss till ett nytt elbolag och vi sparar pengar. Fantastiskt! Vill be om en hälsning till henne och uppskattning för den fina service hon gett oss."

Lennart, Göteborg

"Talade nyss med er medarbetare John Josefsson, om min bilförsäkring. Vill bara ge en eloge till honom för väldigt bra bemötande. Företaget bör vara rädda och uppskatta sådana medarbetare. Trots att jag är göteborgare så var det ingen dryg stockholmare."

Dennis, Öresund

"Fortsätt hålla er professionella inställning till tjänsten jämnförelse och sladda inte ner i det kommersiella träsket som kan ödelägga ert varumärke så kommer ni fortsatt ha mitt och andra jag rekommenderar er sajt tills besök. Tack för en bra tjänst"

Bo Erik, Stockholm

"Trevligt bemötande från er kundtjänst. Snabb respons från vår nya el-leverantör hem i brevlådan med avtalet. Återstår att se hur själva leverantörsbytet fungerar..."

Anders, Strängnäs

"Den jag pratade med var helt fantastisk och ringde upp exakt när han lovade, vi var ute och åkte motorcykel och hade enbart tagit en paus då jag blev uppringd av honom. Jag påtalade att vi enbart hade tagit en rast och han fixade ärendet som han lovat. Ge honom en stor ros från mig."

Pia, Linköping

"en super duper bra tjänst,fick en bilförsäkring i ett bolag under halva priset mot vad jag betalat tidigare av ett bolag jag inte ens visste fans!!!!TACK"

Terje, Örebro

"Jättebra hjälp och en särskild eloge till Hussein Dahir. Jag har rekommenderat Compricer till ett tiotal personer efter att ha fått hjälp av honom."

Jan-Åke, Stockholm

"Jag jämför väldigt mycket med compricer innan jag slår till när jag handlar på nätet.Rent nöje och väldigt bra info."

Sam, Stockholm

"Jag är jättenöjd med mitt elbyte, men det hade varit fint att även se nätavgifterna"

Jämför. Byt. Spara. Gör det bara.

15 sekunder

Nyheter för din plånbok
Behöver du en olycksfallsförsäkring?
Behöver du en olycksfallsförsäkring?
Hur hög blir skatten på ISK 2024?
Hur hög blir skatten på ISK 2024?
Riksbanken höjer INTE!
Riksbanken höjer INTE!

Nyhetsbrev
Få tips och råd samt aktuella ämnen om privatekonomi till din brevlåda varje vecka.

Nyhetsbrev
Tack för ditt intresse! Vi har mottagit din anmälan att få vårt nyhetsbrev.

Du kan såklart avanmäla dig när du vill.

Jämförs just nu
El
Timpris + Månadspris, bor i villa, 20000 kWh/år
  • Lägst årskostnad 7 908 kr
  • Högst årskostnad 26 225 kr
  • Att spara 18 317 kr

Jämför el

Senaste från Expertpanelen
2023-11-28

Fråga: Hur mycket ändras min pension nästa år?

Läs mer här

Våra senaste reklamfilmer

Jämför. Byt. Spara. På ditt Bolån

2019

Jämför bolån

Jämför. Byt. Spara. På din Bilförsäkring.

2019

Jämför bilförsäkring

Jämför. Byt. Spara. På din Hemförsäkring

2019

Jämför hemförsäkring

Jämför. Byt. Spara. På ditt Privatlån

2019

Jämför privatlån

Jämför. Byt. Spara. På ditt Elavtal

2019

Jämför elavtal
Exempel på bolag vi jämför