Hjälp oss stödja Min Stora Dag!

Vi hjälper Min Stora Dag att uppfylla sjuka barns önskedrömmar!
Vi hjälper varje dag hundratals personer att spara pengar genom att hitta bättre privatekonomiska avtal. Tack alla ni som jämför och låter oss hjälpa er att spara pengar. I gengäld vill vi lämna ett bidrag till välgörande ändamål!


Vi vill dela med oss och hjälpa barn som har det jobbigt
Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar till en välbehövlig paus från en vardag fylld av sjukhusrutiner.

En vardag som de flesta av oss aldrig ser! Istället för att leka på skolgården genomgår de jobbiga behandling, istället för att hänga med kompisar har de ont.

Min Stora Dag arbetar för att dessa barn ska få något speciellt att längta till, uppleva och minnas.

Det är sjukhuspersonal från Lund i söder till Gällivare i norr som utser de barn och unga som kan behöva den här pausen. Förra året fick över 2 000 barn ta del av något kul, i form av uppfyllda drömmar eller andra aktiviteter.

Vi är mycket glada över att kunna bidra med att uppfylla sjuka barns önskedrömmar och göra barnens och deras familjers kamp något lättare. Vi hoppas kunna stötta Min Stora Dags fantastiska arbete en lång tid framöver. - Fredrik Persson, VD Compricer

För mer information om Min Stora Dag: www.minstoradag.org

För mer information om vårt samarbete med Min Stora Dag: Kontakta vår sparekonom Christina Söderberg på christina.soderberg@compricer.se


Exempel på aktiviteter och individuella Stora Dagar som Min Stora Dag uppfyllde i fjol:

Erik träffar sin idol Danny
”Den bästa kvällen i mitt liv”, hälsar Erik.
Den 13 december blev en väldigt speciell dag för Erik, då hans dröm blev sann och han fick träffa sin stora idol, Min Stora Dags ambassadör Danny Saucedo.
Drömmen blev verklighet när Danny var med i en julshow på Helsingborgs arena som Erik och hans familj blev inbjudna till.


Caféstund på Universitetssjukhuset Örebros barnklinik
Barnen fick besök av spelare från Örebro Hockey, ÖSK fotboll och KIF Örebro damfotboll.


Sweden International Horse Show
Min Stora Dag hade barn på plats från Huddinge, Trollhättan, Gällivare och Solna. Under helgen genomfördes en Stor Dag och flera gruppaktiviteter.


Ali fick drömmobilen
Ett avbrott i en vardag som kan vara tung kan ge ny kraft och en glädjeglimt i tillvaron. 13-åriga Ali från Malmö fick genom Min Stora Dag hela elektronikbutiken för sig själv så att han i lugn och ro kunde välja ut sin drömmobil. Resan till butiken blev också något extra när en limousin svischade fram med familjen på gatorna. Till sin mobil valde Ali med omsorg ut hörlurar och högtalare innan det var dags att bege sig till favoritrestaurangen.


Tindra och Molly Sandén bytte armband
Tindra från Varberg var målmedveten med vad som stod högt på listan när hon skulle få en Stor dag: ”en träff med Molly Sandén”. Även om packningen var något tyngre under hemfärden, efter shopping i huvudstaden, var mötet med idolen Molly Sandén det som gjorde det lilla extra - och att få byta paket. Tindra hade köpt ett armband till Molly som gav detsamma till Tindra!

Senaste nyheten Compricer

Varför jämför vi produkter men inte tjänster? Vad är meningen med livet?

2018-08-14

Nyhet

Privatekonomi Många finkammar internet efter prisskillnader på mobiltelefonen, tvättmaskinen eller sängen medan få ringer till olika banker inför sitt bolån. Det är jättedumt, menar Compricers sparekonom Christina Söderberg som gästar Förvalts sommarpodd. ”När jag själv jämförde försäkringskostnad för min lilla Volkswagen Polo skiljde det 6 000 kronor per år. Och tänk då för en betydligt större bil.”

Nyhetsbrev
Få tips och råd samt aktuella ämnen om privatekonomi till din brevlåda varje vecka.

Fyll i din e-postadress nedan:

Nyhetsbrev
Tack för ditt intresse! Vi har mottagit din anmälan att få vårt nyhetsbrev.

Du kan såklart avanmäla dig när du vill.

Compricer Wiki Compricer

Wiki Lär dig om privatekonomi med Compricers Wiki.

Till Wikin

Bilförsäkring Compricer

Bilförsäkring Hitta lägsta priset på din bilförsäkring! Du kan spara tusentals kronor på rätt val!
Ring 08-5000 2000!

Jämför här

Jämför just nu! Compricer

Rörligt pris, bor i lägenhet, 1811 kWh/år

Lägst årskostnad 1 389 kr
Högst årskostnad 2 626 kr
Att spara 1 237 kr

Jämför här

Compricer

Senaste från Expertpanelen

2018-08-10
Fråga: Vad händer med pensionen om jag blir sjuk?

Läs Maja Englunds svar här