Hjälp oss stödja Min Stora Dag!

Vi hjälper Min Stora Dag att uppfylla sjuka barns önskedrömmar!
Vi hjälper varje dag hundratals personer att spara pengar genom att hitta bättre privatekonomiska avtal. Tack alla ni som jämför och låter oss hjälpa er att spara pengar. I gengäld vill vi lämna ett bidrag till Min Stora Dag!

Vi vill dela med oss och hjälpa barn som har det jobbigt Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar till en välbehövlig paus från en vardag fylld av sjukhusrutiner.

En vardag som de flesta av oss aldrig ser! Istället för att leka på skolgården genomgår de jobbiga behandlingar. Istället för att hänga med kompisar har de ont. Min Stora Dag arbetar för att dessa barn ska få något speciellt att längta till, uppleva och minnas.

Vi är mycket glada över att kunna bidra med att uppfylla sjuka barns önskedrömmar och göra barnens och deras familjers kamp något lättare. Vi hoppas kunna stötta Min Stora Dags fantastiska arbete en lång tid framöver.
Fredrik Persson, VD Compricer


För mer information om Min Stora Dag: www.minstoradag.org

För mer information om vårt samarbete med Min Stora Dag: Kontakta Sofia Fogelfors på sofia.fogelfors@compricer.se


Exempel på aktiviteter och individuella Stora Dagar som Min Stora Dag har uppfyllt:

Ellie fick åka till Kolmården med sin familj
Ellie är 7 år och har en hjärt- och lungsjukdom som gör att hon måste ta mediciner varje dag. Genom Min Stora Dag fick Ellie bjuda sin familj till Kolmården för att se alla djur och uppleva något härligt tillsammans.

”Genom att få en Stor Dag så får man en paus från läkarbesök och mediciner. Det är en chans att bara få vara”, säger Ellies mamma Kicki.


E-sportevent i Berlin
15-åriga Oisins stora intresse är e-sport. Han har en ovanlig muskelnedbrytande sjukdom som gör att bindväven i kroppen drar ihop sig. På sin Stora dag önskade han få åka till Berlin för att se när Europas bästa LOL-lag Fnatic spelade. Förutom att se League Of Legends-matcherna som spelades fick Oisin även hänga med backstage för att prata taktik.


Min Stora Dag på nöjesparken Morgan`s Wonderland
Morgan´s Wonerland ligger i Texas och är byggt så att besökarna oavsett funktionsvariation ska ha möjlighet att ha kul i parken. För tredje året i rad besökte Min Stora Nöjesparken tillsammans med tio förväntansfulla barn.

”När man är på Nöjesfält i Sverige är det kanske någon till som har rullstol, men inte så många. Då blir man speciell, men här är allting normalt och det känns stort” - sa Joakim som är pappa till Erik som var med på resan.

Om Compricer
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi där du bland annat kan jämföra lån, försäkringar och el.

Min Stora Dag!
Nyheter för din plånbok
När lönar sig ett ISK med nya skattenivån?
När lönar sig ett ISK med nya skattenivån?
Ta CSN-lån för att spara?
Ta CSN-lån för att spara?
Laga punktering på bilen – Gör så här
Laga punktering på bilen – Gör så här

Nyhetsbrev
Få tips och råd samt aktuella ämnen om privatekonomi till din brevlåda varje vecka.

Nyhetsbrev
Tack för ditt intresse! Vi har mottagit din anmälan att få vårt nyhetsbrev.

Du kan såklart avanmäla dig när du vill.

Jämförs just nu
Bilförsäkring
Helförsäkring, Hyundai cm santa fe
  • Lägst årskostnad 8 751 kr
  • Högst årskostnad 14 868 kr
  • Att spara 6 117 kr

Jämför bilförsäkring

Senaste från Expertpanelen
2022-11-29

Fråga: Min make har avlidit hur tar jag bort hans konto på Circel K?

Läs mer här