Sjukdomar och diagnoser tar inte jullov.

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning
Sjukdomar och diagnoser tar inte jullov.

Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

Vi på Compricer har stöttat Min Stora Dags fantastiska arbete sedan 2013. Och vi vill tacka er alla som har bytt era avtal via oss så att vi har möjlighet att fortsätta att bidra till att ge barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser en Stor Dag. Tack!Det här är Min stora Dag
Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Varje år får nära 5 000 barn en glädjefylld upplevelse via Min Stora Dag. Vår vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.

God jul och gott nytt år! 

Läs mer här: Hjälp oss stödja Min Stora Dag!

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna


Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Så mycket (lite) kostar julljusen fram till tjugondagknut!

2 minuters läsning

(Detta är en artikel som jag skrev 2017 men som jag tänkte är aktuell igen nu när december inte har gett oss speciellt många soltimmar. Idag är elpriset dessutom lägre än vad det var 2017 vilket gör att min julslinga lyser dygnet runt utan att de...

Föregående artikel