Sjukdomar och diagnoser tar inte jullov

Christina Sahlberg
Christina Sahlberg
1 minuts läsning
Sjukdomar och diagnoser tar inte jullov

Genom att swisha en tjuga, eller fler, till @minstoradag kan vi tillsammans skapa fler glädjefyllda upplevelser till barn och unga som kämpar.

Vi på Compricer har sedan 2012 stöttat Min Stora Dag som uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Och det är tack vare er, våra kunder och användare, som vi har möjlighet till detta. Tack!

Om du själv vill skänka en gåva som ger oerhört mycket glädje så swisha en sjuga idag den sjugonde till 900 51 33 eller följ länken här

Stort tack och God jul och gott nytt år!

Läs mer om vårt stöd till Min Stora Dag här: Hjälp oss stödja Min Stora Dag!

Christina Sahlberg

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Bokförlaget Polaris. 2021 gav hon ut böckerna “Egen ekonomi” och "Ekonomikalendern" på samma förlag.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi. Varje vecka direkt till din e-post!

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna

Visa alla artiklar

Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Så ökar du din kreditvärdighet i bankens ögon

3 minuters läsning

Funderar du på att ta lån och är orolig för att din låneansökan inte ska bli godkänd? När banker och långivare ska bedöma om de kan godkänna din låneansökan eller inte kollar de din kreditvärdighet. Med några enkla k...

Föregående artikel
Adress

Postadress:
Compricer AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

Organisationsnummer:
556655-5727
Kundtjänst

Få personlig rådgivning av våra handläggare, helt kostnadsfritt!

Telefonnummer: 08 - 5000 2000
E-post: info@compricer.se

Öppettider: 09.00 - 18.00 (vardagar)
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Vi hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig och vi hjälper även till via telefon om du önskar. Vi är registrerade som försäkringsdistributör hos Bolagsverket och står under Finansinspektionens tillsyn. Du kan känna dig trygg med att använda våra tjänster.
Compricer har blivit utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter för åttonde gången (IDG)
Utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter för åttonde gången (IDG)