Promentor Finans

Promentor Finans

Promentor Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella tjänster till företag och privatpersoner i Sverige. Bolaget startades 2004 och är en del av Serafimgruppen med huvudkontor i Stockholm.

Vi står under Finansinspektionens tillsyn och har som kreditmarknadsbolag tillstånd att bedriva finansiell verksamhet enligt lag (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Det innebär att vi, liksom svenska banker, kan ta emot inlåning från privatpersoner och företag med statlig insättningsgaranti.

Med lösningsorientering, engagemang och professionalitet som värdeord strävar vi efter långsiktighet i våra samarbeten och förstår vikten av att hålla en transparent, tydlig och ömsesidig dialog med dig som kund. Hos Promentor Finans sparar du på det sätt som passar dig bäst; antingen med helt fria uttag eller med en bindningstid upp till tre år. Alla våra sparkonton omfattas av statlig insättningsgaranti.

Ingen öppningsavgift eller årsavgift. Spara på det sätt som passar dig bäst, antingen med helt fria uttag eller med en bindningstid upp till tre år. Alla våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin som innebär ett tryggt och säkert sparande.

Kontakt

Promentor Finans

Tfn: 08-400 540 50
E-post: spara@promentorfinans.se
Postadress: Promentor Finans AB, Box 16264, 103 24 Stockholm

Mer info
hos Promentor Finans

Senaste från Expertpanelen
2020-08-05

Fråga: Vilken bank ger bäst ränta på sparande på 100 000 kronor?

Läs mer här

Jämförs just nu
Bilförsäkring
Helförsäkring, Volvo b + v70 v70
  • Lägst årskostnad 5 384 kr
  • Högst årskostnad 18 162 kr
  • Att spara 12 778 kr

Jämför här

Min Stora Dag!
Vi stödjer MinStoraDag!
Tack alla ni som jämför och låter oss hjälpa er att spara pengar.
I gengäld stödjer vi MinStoraDag!
Bilförsäkring
Hitta lägsta priset på din bilförsäkring! Du kan spara tusentals kronor på rätt val!

Jämför här