Bolån trots många förfrågningar

Att få ett bolån trots många förfrågningar behöver inte vara omöjligt. Vi kan hjälpa dig. Ansök idag helt kostnadsfritt!
Compricer är en del av Schibsted
Compricer är en del av
Via mejl bjuder Compricer slumpmässigt in en del av sina kunder att lämna recensioner. Genomsnittligt betyg beräknas baserat på alla lämnande omdömen hos Trustpilot, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, med beaktande av faktorer som aktualitet, mängd och stjärnbetyg.

Dessa 9 bolåneaktörer är med i tjänsten

Så går det till när vi fixar ditt bolån:

  1. Börja med att fylla i en kostnadsfri ansökan här på hemsidan.

  2. En handläggare kontaktar dig och hjälper dig utifrån dina behov.

  3. Olika bankers erbjudanden presenteras för dig.

  4. Den bolåneaktör du har valt kontaktar dig inom kort!

Bolån trots många förfrågningar

Bolån trots många förfrågningar
Har du försökt att få ett bolån men nekats av bankerna? Då är risken stor att du samlat på dig många förfrågningar vilket kan göra det ännu svårare att få ett bolån.

Som tur är behöver det inte vara omöjligt för dig att få ett lån. Genom denna tjänst kan du få hjälp att hitta banker som tittar på din nuvarande betalningsförmåga istället för enbart antalet kreditförfrågningar du har.

I samarbete med Lendo kan vi erbjuda dig som vill jämföra, ansöka om nytt bolån eller flytta ett bolån du redan har att hitta ett bolån med bra villkor.

Skicka in din ansökan idag, det är helt kostnadsfritt, eller ring 0771 – 190 190 så hjälper en kvalificerad bolånerådgivare på Lendo dig med att titta på vilka möjligheter som finns.

Christina tipsar

Bolån med många förfrågningar

Varje gång du ansöker om ett bolån gör banken en kreditupplysning, ofta kallat UC. Dessa förfrågningar sparas i registren och ansöker du hos flera banker kan antalet förfrågningar bli så många att de till slut försämrar din kreditvärdighet, eller kreditscore som det också kallas.

Många banker menar att en kund som ansökt hos flera olika långivare, och fått nej, innebär en större risk för banken. Att man genom att ha kontaktat flera olika långivare skulle ha en sämre betalningsförmåga.

Vi vet att så inte behöver vara fallet. Det finns många anledningar till varför det kan vara svårt att få ett bolån. Kanske har du betalningsanmärkningar eller andra skulder sedan tidigare eller så saknar du en fast anställning eller inkomst.

Det kan till och med vara så att du bara är intresserad av att hitta ett så bra bolån som möjligt och därför kontaktat flera olika banker.

Oavsett varför du har många förfrågningar kan du med hjälp av denna tjänst se över vilka möjligheter som finns att få ett bolån. Vi vet vilka banker som anstränger sig lite mer och som ser till din nuvarande betalningsförmåga istället för vad som hänt tidigare.

Så kan du få ett bolån trots många kreditupplysningar

Skicka in din ansökan idag. En handläggare på Lendo tar emot den och kontaktar dig för att hjälpa dig med din ansökan.

Så här ansöker du om bolån

Ansök om ett bolån
1. Skicka in din ansökan här. Det är kostnadsfritt och du binder dig inte för någonting genom att göra det
2. En handläggare på Lendo tar emot din ansökan och tillsammans går ni igenom dina behov
3. Din handläggare undersöker olika alternativ på marknaden och kommer med förslag till dig
4. Klart! Lånehandlingar skickas hem till dig och lånet utbetalas

Kom ihåg att din handläggare finns tillgänglig för dig - hela vägen från ansökan till utbetalt lån.

Lånet kan användas för att köpa:


• Lägenhet (bostadsrätt)
• Hus / villa (fastighet)
• Radhus
• Fritidshus
• Övriga bostäder som står som säkerhet för lånet

Behöver du ett lånelöfte?

Skicka in din ansökan om lånelöfte så får du hjälp. Helt kostnadsfritt.

Fördelarna med tjänsten

Det finns flera skäl för dig som vill ha ett bolån att skicka in en ansökan:

• Du kan få hjälp även om du har många förfrågningar
• Eventuella betalningsanmärkningar eller tidigare skulder behöver inte vara något problem
• Flera olika banker och långivare är med i tjänsten
• Det är helt kostnadsfritt för dig
• Personlig hjälp hela vägen

När du ansöker om ett bolån eller lånelöfte görs endast en kreditupplysning av Lendo. Detta trots att flera olika banker tar emot din ansökan och kan ge dig ett erbjudande.

Det gör att tjänsten är särskilt lämpad för dig som har många förfrågningar eller vill jämföra flera olika banker men är rädd för att det kommer tas för många kreditupplysningar på dig.

Om tjänsten

Om vår tjänst för dig som vill ha bolån trots många förfrågningar
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Tillsammans med Lendo som är Sveriges största tjänst för lån kan vi erbjuda dig att helt kostnadsfritt få hjälp med ditt bolån.

När du gör en ansökan skickas den och dina personuppgifter direkt till Lendo som sedan hjälper dig genom hela processen till ett bra bolån.

Båda bolagen ägs av Schibsted, Skandinaviens största mediekoncern, som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket med flera.

Vi står under Finansinspektionens tillsyn och Lendos rådgivare är experter på bolån och innehar en certifiering som innebär att de har de kunskaper som krävs för att få handlägga bolån.

Compricer har mycket nöjda användare och det syns på Trustpilot där vi fått betyget Utmärkt vilket är det bästa omdömet som går att få.

Ansök idag

Skicka in din ansökan om bolån nu eller ring 0771 – 190 190 så får du hjälp med ditt bolån. Helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor och svar - Bolån trots många förfrågningar

Kan man få bolån trots många förfrågningar?

Ja. Det finns flera banker som tittar på din nuvarande betalningsförmåga istället för att fokusera på hur många förfrågningar du har.

Vilka banker kan ge bolån om man har många UC?

Lendo samarbetar med flera olika banker och deras handläggare vet vilka banker som kan ge ett bolån även om du skulle ha många UC. Skicka in din ansökan idag så får du hjälp med vilka alternativ som finns på marknaden.

Hur mycket kan man låna om man har många UCs?

Hur mycket du kan låna beror på vilken bostad du vill låna till samt din ekonomi. Skicka in din ansökan idag så får du hjälp att se över hur mycket du kan få i bolån hos olika banker.

Hur många kreditupplysningar kan man ha som mest för att få ett bolån?

Det finns ingen exakt gräns för hur många kreditupplysningar du kan ha för att beviljas ett bolån. När du gör din ansökan tittar bankerna mer på din nuvarande betalningsförmåga istället för hur många förfrågningar du har.

Hur ansöker man om bolån om man har många förfrågningar?

Det är enkelt. Antingen ringer du 0771 – 190 190 eller så skickar du in din ansökan här på hemsidan. En handläggare från Lendo återkommer till dig och hjälper dig med allt som behövs.

Vad är räntan på ett bolån om man har många förfrågningar?

Efter att du skickat in din ansökan tittar din handläggare på vilka alternativ som finns på marknaden. Tillsammans går ni igenom de svar som bankerna gett och vilken ränta de erbjuder.

Vad kostar det att ansöka om ett bolån?

Ingenting. Det är helt kostnadsfritt. Ring 0771 – 190 190 eller skicka in din ansökan idag så får du hjälp.

Christina Sahlberg, Sparekonom

Granskad av

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och fyra år senare blev hon nominerad till Årets Sparprofil. Christina är dessutom författare till fyra olika böcker om privatekonomi.