Hitta en bra snöskoterförsäkring

Hitta en försäkring med bra pris och villkor till din skoter. Fyll i dina uppgifter nedan och låt oss hitta en snöskoterförsäkring för dig.
Just nu
hjälper vi
60 kunder!
  • Check icon Helt kostnadsfritt
  • Check icon Ansökan är ej bindande
  • Check icon Personlig hjälp hela vägen
ABC123

Försäkringens omfattning
Välj...
Chevron Down icon

Hur du bor påverkar hur du använder och förvarar din snöskoter. Hos vissa försäkringsbolag påverkar det din premie.
ÅÅMMDD-NNNN

Alla erbjudanden du får är personliga.
Ange mobilnummer

Ange det telefonnummer där du kan nås dagtid på vardagar för att vi ska kunna återkomma med erbjudanden från försäkringsbolagen. Samtalet sker i marknadsföringssyfte.
Förare under 25 år?
När du går vidare godkänner du våra allmänna villkor och att dina uppgifter hanteras och skyddas enligt vår personuppgiftspolicy.

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Christina Sahlberg, Sparekonom

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Lär dig mer om snöskoterförsäkring

Vi kan hjälpa dig hitta en bra snöskoterförsäkring för dig och din skoter. Du fyller bara i uppgifterna ovan så ringer vi upp dig så snart som möjligt och presenterar olika alternativ. Helt kostnadsfritt. Om du föredrar att ringa oss direkt går det naturligtvis bra, du når våra rådgivare på 08-5000 2000 (vardagar 08:00 - 18:00). Även det helt kostnadsfritt.

Vad påverkar priset?


Priset på en snöskoterförsäkring är ofta kopplat till förhållandet mellan motorstorlek och viktklass. En annan viktig parameter som påverkar priset på försäkringen är din ålder.

Hur funkar en snöskoterförsäkring?


En skoterförsäkring fungerar i princip som en bilförsäkring. Det är obligatoriskt med en trafikförsäkring men du kan även välja mellan halvförsäkring och helförsäkring som ger olika omfattning av skydd.

Vem får köra snöskoter?


För att få köra snöskoter måste du vara minst 16 år gammal och ha ett förarbevis för snöskoter eller terrängskoter utfärdat före 1/10 2009, alternativt ett traktorkort eller körkort utfärdat första gången innan år 2000.