Hitta en bättre ATV-försäkring

Hitta rätt försäkring till din ATV, Quad, fyrhjuling eller terrängfordon.
Fyll i dina uppgifter nedan och låt oss hitta en bra ATV-försäkring för dig!
RING 08-5000 2000 FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Starta här

Varför behöver jag ange denna information?

Rätt försäkring till fyrhjulingen

Vi hjälper dig med föräkring till din ATV

Kostnadsfri tjänst

Slipp kolla runt själv

Vi hjälper dig i hela processen!

Lär dig mer om ATV-försäkring

Hur funkar tjänsten?

Vi hjälper dig kostnadsfritt att hitta en bra ATV-försäkring för dig och din fyrhjuling. Du fyller bara i uppgifterna ovan så ringer vi upp dig så snart som möjligt och presenterar de bästa alternativen. Detta är såklart helt kostnadsfritt för dig! Om du föredrar att ringa oss går det naturligtvis bra, du når våra rådgivare på 08-5000 2000 (vardagar 9-18)

Hur fungerar en atv-försäkring?

En atv-försäkring fungerar som en bilförsäkring, där det finns tre grundomfattningar; trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring. Beroende på registreringsform så kan det vara så att vissa försäkringsbolag inte erbjuder försäkring till din fyrhjuling.

Vad påverkar premien?

Priset på din atv-försäkring är kopplat till modell och förhållandet motorstorlek och viktklass. En annan viktig parameter som påverkar priset på mc-försäkringen är ålder på föraren och hur länge du har haft behörighet att framföra fordonet. Vissa bolag erbjuder en rabatt om du har godkända lås och/eller stöldskyddsmärkning. Se till att du har fyrhjulingen låst i ett annat fast föremål när du inte använder den.

Var får jag köra min fyrhjuling?

En fyrhjuling som används på väg eller i terrängen ska vara registrerad och det krävs förarbehörighet. Generellt sätt är det på de flesta ställen inte tillåtet att köra på barmark i terräng med ett motordrivet fordon. Läs mer hos Transportstyrelsen.

Typer av fyrhjulingar

En ATV kan vara av olika fordonstyper, beroende på hur den registrerats. De vanligaste är terränghjuling, motorcykel, moped och traktor. Vissa försäkringsbolag erbjuder inte försäkring till samtliga fordonstyper.

Om du har en motorcykel eller snöskoter kan vi även hjälpa dig hitta en bra snöskoterförsäkringen och mc-försäkringen.
Har du fler frågor? - Ring oss på 08-5000 2000 eller fyll i dina uppgifter ovan så hjälper vi dig!
Information om Compricers försäkringsjämförelse | Tillstånd | Ansvarsförsäkring | Synpunkter och klagomål | klicka här