Hitta en bra ATV-försäkring

Hitta en bra försäkring till din ATV, Quad, fyrhjuling eller terrängfordon. Fyll i dina uppgifter nedan och låt oss hitta en ATV-försäkring för dig.
Just nu
hjälper vi
53 kunder!
  • Check icon Samma pris som hos bolagen
  • Check icon Kostnadsfritt
  • Check icon Byt direkt!
ABC123

Försäkringens omfattning
Välj...
Chevron Down icon

Hur du bor påverkar hur du använder och förvarar din ATV. Hos vissa försäkringsbolag påverkar det din premie.
ÅÅMMDD NNNN

Alla erbjudanden du får är personliga.
Ange mobilnummer

Ange det nummer där du kan nås dagtid på vardagar för att vi ska kunna återkomma med erbjudanden från försäkringsbolagen. Samtalet sker i marknadsföringssyfte.
Förare under 25 år?
När du går vidare godkänner du våra allmänna villkor och att dina uppgifter hanteras och skyddas enligt vår personuppgiftspolicy.

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Christina Sahlberg, Sparekonom

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Lär dig mer om ATV-försäkring

Hur funkar tjänsten?


Vi hjälper dig hitta en bra ATV-försäkring för dig och din fyrhjuling. Du fyller bara i uppgifterna ovan så ringer vi upp dig så snart som möjligt och presenterar olika alternativ på marknaden. Helt kostnadsfritt! Om du föredrar att ringa oss går det naturligtvis bra, du når våra rådgivare på 08-5000 2000(vardagar 08:00 - 18:00). Även det helt kostnadsfritt.

Hur fungerar en atv-försäkring?


En ATV-försäkring fungerar som en bilförsäkring, där det finns tre grundomfattningar; trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring.

Vad påverkar premien?


Priset på din ATV-försäkring är kopplat till modell och förhållandet motorstorlek och viktklass. En annan viktig parameter som påverkar priset på försäkringen är din ålder och hur länge du haft behörighet att framföra fordonet. Vissa bolag erbjuder en rabatt om du har godkända lås och/eller stöldskyddsmärkning. Se till att du har fyrhjulingen låst i ett annat fast föremål när du inte använder den.

Var får jag köra min fyrhjuling?


En fyrhjuling som används på väg eller i terräng ska vara registrerad och det krävs förarbehörighet. Generellt sätt är det på de flesta ställen inte tillåtet att köra på barmark i terräng med ett motordrivet fordon.

Typer av fyrhjulingar


En ATV kan vara av olika fordonstyper beroende på hur den registrerats. De vanligaste är terränghjuling, motorcykel, moped och traktor. Beroende på registreringsform så kan det vara så att vissa försäkringsbolag inte erbjuder en försäkring till din fyrhjuling.

Har du några frågor? - Ring oss på 08-5000 2000 eller fyll i dina uppgifter ovan så hjälper vi dig!