Hitta en bra fritidshusförsäkring

Hitta en fritidshusförsäkring med bra pris och villkor. Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig. Helt kostnadsfritt!
Just nu
hjälper vi
72 kunder!
  • Check icon Kostnadsfritt
  • Check icon Samma pris som hos bolagen
  • Check icon Byt direkt!
ÅÅÅÅ

Ange kvm
kvm

ÅÅÅÅ

Ange kvm
kvm

Välj...
Chevron Down icon

Ex. Svalan 1

ÅÅMMDD NNNN

Ange mobilnummer

När du går vidare godkänner du våra allmänna villkor och att dina uppgifter hanteras och skyddas enligt vår personuppgiftspolicy.

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Christina Sahlberg, Sparekonom

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Lär dig mer om fritidshusförsäkring

Med en fritidshusförsäkring får du ett skydd för skador, olyckor och stölder. Vi hjälper dig hitta en bra fritidshusförsäkring för just dig. Skicka in din förfrågan redan nu. Det är helt kostnadsfritt. Vill du hellre få hjälp via telefon så är det bara att ringa oss på 08-5000 2000(vardagar 09-18). Även det helt kostnadsfritt.

Vad ingår i en fritidshusförsäkring?


Det varierar mellan försäkringsbolagen vad som ingår och det är bra att jämföra både pris och innehåll innan du bestämmer dig. För att få ett fullskaligt skydd kan du behöva skaffa tilläggsförsäkringar som täcker precis det du vill ha skydd för. Det kan exempelvis vara värt att kolla upp vad som gäller för äkta hussvamp. En annan sak som är värt att kontrollera är vad som gäller om du väljer att hyra ut ditt fritidshus. Har du ett äldre fritidshus kan åldersavdraget vara stort, då kan det gå att minimera detta med en tilläggsförsäkring.

Behöver man verkligen en fritidshusförsäkring?


Det är såklart upp till dig att avgöra hur du vill göra, men det kan vara värt att ha en fritidshusförsäkring även för ett gammalt fritidshus som inte är värt så mycket. Bra att komma ihåg är att försäkringen även har en rätts- och ansvarsdel som ger en trygghet vid eventuella rättstvister.

Småbåtsförsäkring


Om du har en liten båt, kanot eller vindsurfingbräda kan du ofta lägga till skydd för dessa genom ett tillägg i fritidshusförsäkringen. Har du en större båt ska du dock teckna en separat båtförsäkring.