Jämför mc-försäkring idag!

Se till att vara ute i god tid och försäkra din motorcykel.
Hitta en prisvärd motorcykelförsäkring - kostnadsfritt såklart!

Fyll i dina uppgifter och få svar direkt

När du går vidare godkänner du våra allmänna villkor och att dina uppgifter hanteras och skyddas enligt vår personuppgiftspolicy.

Lär dig mer om motorcykelförsäkring

Vi hjälper dig att hitta en bra mc-försäkring för dig och din motorcykel. Du fyller bara i uppgifterna ovan och du får sen upp priser från flera försäkringsbolag. Detta är såklart helt kostnadsfritt för dig! Om du föredrar att ringa oss går det naturligtvis bra, du når våra rådgivare på 08-5000 2000 (vardagar 9-18).

Hur fungerar en mc-försäkring?

En motorcykelförsäkring fungerar som en bilförsäkring, där det finns tre grundomfattningar; trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring.
Du som har mc är enligt lag skyldig att ha en trafikförsäkring på din hoj från den dag du blir ägare till fordonet. Ett vanligt missförstånd vid köp av en begagnad motorcykel är att den gamla ägarens trafikförsäkring gäller för dig under de första dagarna. Det stämmer inte.
Vi hjälper dig även med tips och råd kring vilken omfattning på försäkringen du bör välja till din hoj.

Vad påverkar premien?

Priset på din mc-försäkring är kopplat till modell och förhållandet motorstorlek och viktklass. En annan viktig parameter som påverkar priset på mc-försäkringen är ålder på föraren och hur länge du har haft körkort med behörighet att köra motorcykel. Om du har en fyrhjuling kan vi även hjälpa dig hitta en bra ATV-försäkring.

Information om Compricers försäkringsjämförelse | Tillstånd | Ansvarsförsäkring | Synpunkter och klagomål | klicka här