Vill du ha hjälp? Ring oss! 08-5000 2000

E.ON Energilösningar AB

Här finns lite mer information om E.ON. Läs det som intresserar dig och glöm sen inte att jämföra Sveriges elbolag och hitta billigaste avtalet för dig!

E.ON Energilösningar AB

E.ON Energilösningar AB bildades år 2000 då VEBA och VIAG gick ihop, vilka är två historiskt framgångsrika industriföretag. De första åren ändrade bolaget om sin struktur för att bli mer inriktade på gas och el men även värme (endast i Norden). Under år 2005 så hade flera olika stora energibolag runt om i världen köpts upp och även Sydkraft som var ett stort energibolag i Sverige blev E.ON Energilösningar AB.

Det internationella huvudkontoret för hela E.ON-koncernen har sitt säte i Düsseldorf i Tyskland. E.ON Energilösningar AB har internationellt ca 30 miljoner kunder och har i koncernen ca 90 000 anställda.
E.ON koncernen är en av de största privata energiföretagen i hela världen och verkar bland annat i USA, Ryssland och Europa.

I Sverige så verkar E.ON Nordic inom både produktion och leverans av energi runt om i hela norden. E.ON Nordic har verksamhet inom el, värme, kyla, gas, diverse energi relaterade tjänster och avfallsbehandling till en ungefärligen hela 1 miljon kunder.

E.ON Energilösningar AB investerade 58 miljarder kronor i utveckling för miljö och leveranssäkerhet på olika sätt mellan åren 2006 till 2013. Dessa investeringar görs för att på bästa sätt förbättra produkten för kunderna genom miljö- och framtidens energitillförsel.

Varför välja oss?
Vi gör det enkelt för dig att få koll på din energianvändning. Det kan låta konstigt. Vi säljer ju trots allt el. Men för oss är det självklart att alla är med och skapar ett hållbart samhälle där energi gör nytta. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att;

Du får professionell rådgivning. Vi hjälper dig hitta hemmets energitjuvar och därmed spara pengar. Prova 100koll, elmätaren som låter dig se och styra din elförbrukning från mobilen!

Du får rätt avtal. Vi hjälper dig att välja det avtal som bäst passar dina behov.

Du får service i toppklass. Vi tog nyligen SM-guld i kundtjänst. Nå oss smidigt på telefon, mejl, chatt och Facebook.

Du gör en miljöinsats. Vi investerar mer än 10 miljarder kronor i förnybar energiproduktion. Hos oss kan du som privatkund alltid välja att få din el från vattenkraft utan extra kostnad.

Läst klart? Dags att jämföra!

Ange ditt postnummer nedan så hittar vi det bästa avtalet för dig!

Kontakt

E.ON Energilösningar AB
Carl Gustafs väg 1
205 09 Malmö

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Compricer Senaste nyheterna
2019-05-14

Men trots det har genomsnittspriset på el varit ovanligt högt under maj månad. Orsaken är bland annat vindkraften. Hur mycket betalar du för din el?

Läs mer här

Compricer Vi stödjer MinStoraDag!
Tack alla ni som jämför och låter oss hjälpa er att spara pengar.
I gengäld stödjer vi MinStoraDag!
Min Stora dag
Compricer Compricer Wiki
Lär dig om privatekonomi med Compricers Wiki.

Gå till Wikin

Compricer Jämförs just nu
El
Rörligt pris, bor i villa, 8485 kWh/år
  • Lägst årskostnad 4 326 kr
  • Högst årskostnad 7 020 kr
  • Att spara 2 694 kr

Jämför här

Exempel på bolag vi jämför