Jämför och byt MC-försäkring

Hitta en bra MC-försäkring med rätt pris och villkor. Jämför och teckna din motorcykelförsäkring idag!

Om motorcykeln

Fyll i information om din MC.

Om motorcykeln?

Registreringsnummer: För att försäkringsbolaget ska kunna lämna en offert behöver de veta vilket objekt din förfrågan gäller.

Sporthoj: En sporthoj brukar vara dyra att försäkra och det är inte alltid vi kan hjälpa till med dessa.

Marknadsvärde: Många försäkringsbolag lämnar inte pris online om marknadsvärdet på den MC är över 250 000 kr. Kontakta då våra rådgivare.

Om försäkringen

Välj den omfattning du önskar.

Om försäkringen?

Omfattning: Försäkringspremien varierar beroende på omfattning, en helförsäkring innehåller ett högre försäkringsskydd och är normalt sett dyrare av den anledningen.

Om föraren

Mer om föraren eller förarna.

Om föraren?

Andra förare: Om någon annan ska köra motorcykeln så behöver försäkringsbolaget veta om det samt om denne person tillhör samma hushåll som dig.

Telefonnummer (frivilligt): Fyll i ditt telefonnummer om du önskar att bli uppringd, helt kostnadsfritt, av en försäkringsrådgivare för experthjälp. Samtalet sker i marknadsföringssyfte.
När du går vidare godkänner du våra allmänna villkor och att dina uppgifter hanteras och skyddas enligt vår personuppgiftspolicy.
Ja tack
Vill du istället ha hjälp via telefon?

Ring Compricer kundsupport: 08-5000 2000

* Anledningen till att vi inte kan hjälpa dig att kostnadsfritt byta till ditt valda bolag är att vi ännu inte samarbetar med detta bolag eller möjligen p.g.a. tekniska problem.