Vill du ha hjälp? Ring oss! 08-5000 2000

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880.
Med förmånliga produktvillkor och ett personligt bemötande via telefon och Internetbank arbetar vi för att göra våra kunders bankvardag så smidig och bra som möjligt.
Vi samarbetar också med medlemsorganisationerna Villaägarnas Riksförbund, Hyresgästföreningen och M Sverige. Medlemmar i någon av dessa organisationer får genom detta samarbete extra förmånliga räntor och villkor hos oss.

Ska du köpa bil men behöver hjälp med finansieringen? Hos oss kan du ansöka om ett billån med bra ränta. När du ansöker om lån försöker vi alltid hitta den bästa lösningen för dig. Vi vill att det ska vara okomplicerat att köpa bil.
Har du redan ett billån hos en annan bank? Vi hjälper dig gärna att se över dina lånevillkor. Kan vi erbjuda dig en lägre ränta har du möjlighet att spara pengar om du flyttar ditt billån till oss.

Kontakt

Lån & Spar Bank

Box 4114

203 12 Malmö

Mer info
hos Lån & Spar Bank

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
El
Rörligt pris, bor i villa, 14500 kWh/år
  • Lägst årskostnad 6 266 kr
  • Högst årskostnad 10 455 kr
  • Att spara 4 189 kr

Jämför här