Compricers Ekonomistipendium

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Studentekonomi /
1 minuts läsning
Compricers Ekonomistipendium

Som ni vet så brinner vi på Compricer för att göra svenska hushåll lite rikare och att sprida kunskap om privatekonomi. Nu vill vi belöna dig som bidragit till att öka kunskapen inom vår bransch genom att ge ut ett stipendium.

Compricers Ekonomistipendium
Compricers Ekonomistipendium delas varje år ut till den bästa uppsatsen inom privatekonomi. Stipendiet kan sökas av dig som skrivit en C- eller D-uppsats vid en högskola eller ett universitet i Sverige under 2021. Värdet på stipendiet uppgår till 20 000 kronor. 

Uppsatsen kan handla om något av de områden Compricer är verksamma inom såsom bolån, privatlån, bilförsäkring, hemförsäkring eller el men även författare till uppsatser som berör andra ämnesområden inom privatekonomi är välkomna att ansöka.

Mer information
Här hittar du mer information om vårt stipendium inklusive ansökningsregler: www.compricer.se/stipendium

Har du några frågor?
Kontakta oss gärna på stipendium@compricer.se

Lycka till!

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna


Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Aktietips i 5 steg

5 minuters läsning

Vem är du?  “Vem” är aktien?  Vem tipsar om aktien? Gör din egen analys! Ha en plan! Vem är du? Din riskvilja och risktolerans    Enskilda aktier är riskfyllt. I enskilda aktier är du exponerad för företag...

Föregående artikel