Vill du ha hjälp? Ring oss! 08-5000 2000

BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ) är ett svenskt bankaktiebolag specialiserat på bolån till personer som inte uppfyller de traditionella bankernas kriterier. Verksamheten startade år 2005 och sedan 2010 har vi även verksamhet i Norge. I dag har bolaget cirka 200 anställda med kontor i Stockholm, Helsingborg och Oslo.

BlueStep fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Med sin inriktning ger BlueStep många en ny möjlighet att köpa en egen bostad eller att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. BlueStep är därmed ett komplement, inte en konkurrent, till de traditionella bankerna.

BlueStep förstår kundens situation och behov samt är ett stöd under den tid kunden har ett lånebehov som den traditionella banken inte kan tillgodose. Genom att behandla varje låneansökan individuellt, och inte arbeta med kriterier som automatiskt utesluter vissa låntagare, har BlueStep sedan starten 2005 hjälpt tiotusentals människor med lån.

Välkommen till en bank som förstår din situation, även om du inte har fast anställning eller en fläckfri kredithistorik.

- Lös dyra lån och krediter och sänk din månadsbetalning
- Ansök om lånelöfte för att köpa bostad
- Hos oss får du en personlig lånehandläggare

Kontakt

Adress:
BlueStep Bank AB
Box 23138
104 35 Stockholm

Mer info
hos BlueStep Bank AB (publ).

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
Bilförsäkring
Helförsäkring, Audi 4g a7 sportback
  • Lägst årskostnad 9 144 kr
  • Högst årskostnad 16 021 kr
  • Att spara 6 877 kr

Jämför här