BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ) är ett svenskt bankaktiebolag specialiserat på bolån till personer som inte uppfyller de traditionella bankernas kriterier. Verksamheten startade år 2005 och sedan 2010 har vi även verksamhet i Norge. I dag har bolaget cirka 200 anställda med kontor i Stockholm, Helsingborg och Oslo.

BlueStep fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Med sin inriktning ger BlueStep många en ny möjlighet att köpa en egen bostad eller att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. BlueStep är därmed ett komplement, inte en konkurrent, till de traditionella bankerna.

BlueStep förstår kundens situation och behov samt är ett stöd under den tid kunden har ett lånebehov som den traditionella banken inte kan tillgodose. Genom att behandla varje låneansökan individuellt, och inte arbeta med kriterier som automatiskt utesluter vissa låntagare, har BlueStep sedan starten 2005 hjälpt tiotusentals människor med lån.

Bluestep Bank har sedan 2005 hjälpt tusentals låntagare till en tryggare ekonomi. Köp ny bostad, låna mer på din befintliga, samla lån och krediter eller låna till något annat du har behov av. Hos oss kan du som saknar fast anställning eller som råkat få en betalningsanmärkning låna pengar. Kom vidare – tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och din ekonomi. Välkommen!

Kontakt

Adress:
BlueStep Bank AB
Box 23138
104 35 Stockholm

Mer info
hos BlueStep Bank AB (publ).

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
Bilförsäkring
Helförsäkring, Skoda fabia
  • Lägst årskostnad 7 369 kr
  • Högst årskostnad 14 834 kr
  • Att spara 7 465 kr

Jämför här