BlueStep Bank AB (publ).


BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ) är ett svenskt bankaktiebolag specialiserat på bolån till personer som inte uppfyller de traditionella bankernas kriterier. Verksamheten startade år 2005 och sedan 2010 har vi även verksamhet i Norge. I dag har bolaget cirka 200 anställda med kontor i Stockholm, Helsingborg och Oslo.

BlueStep fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Med sin inriktning ger BlueStep många en ny möjlighet att köpa en egen bostad eller att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. BlueStep är därmed ett komplement, inte en konkurrent, till de traditionella bankerna.

BlueStep förstår kundens situation och behov samt är ett stöd under den tid kunden har ett lånebehov som den traditionella banken inte kan tillgodose. Genom att behandla varje låneansökan individuellt, och inte arbeta med kriterier som automatiskt utesluter vissa låntagare, har BlueStep sedan starten 2005 hjälpt tiotusentals människor med lån.

Välkommen till en bank som förstår din situation, även om du inte har fast anställning eller en fläckfri kredithistorik.

- Lös dyra lån och krediter och sänk din månadsbetalning
- Ansök om lånelöfte för att köpa bostad
- Hos oss får du en personlig lånehandläggare

Adress:
BlueStep Bank AB
Box 23138
104 35 Stockholm

Jämförs just nu av andra! Compricer

Fast pris, bor i lägenhet, 20000 kWh/år

Lägst årskostnad 11 825 kr
Högst årskostnad 13 925 kr
Att spara 2 100 kr

Jämför här