BlueStep Bank AB (publ).


BlueStep Bank AB (publ).

BlueStep Bank AB (publ) är ett svenskt bankaktiebolag specialiserat på bolån till personer som inte uppfyller de traditionella bankernas kriterier. Verksamheten startade år 2005 och sedan 2010 har vi även verksamhet i Norge. I dag har bolaget cirka 200 anställda med kontor i Stockholm, Helsingborg och Oslo.

BlueStep fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Med sin inriktning ger BlueStep många en ny möjlighet att köpa en egen bostad eller att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation. BlueStep är därmed ett komplement, inte en konkurrent, till de traditionella bankerna.

BlueStep förstår kundens situation och behov samt är ett stöd under den tid kunden har ett lånebehov som den traditionella banken inte kan tillgodose. Genom att behandla varje låneansökan individuellt, och inte arbeta med kriterier som automatiskt utesluter vissa låntagare, har BlueStep sedan starten 2005 hjälpt tiotusentals människor med lån.

Välkommen till en bank som förstår din situation, även om du inte har fast anställning eller en fläckfri kredithistorik.

- Lös dyra lån och krediter och sänk din månadsbetalning
- Ansök om lånelöfte för att köpa bostad
- Hos oss får du en personlig lånehandläggare

Adress:
BlueStep Bank AB
Box 23138
104 35 Stockholm

Compricer

Senaste från Expertpanelen

2018-10-22
Fråga: Varför har man tagit bort avdragsrätten för pensionssparande?

Läs Maja Englunds svar här

Jämför just nu! Compricer

Helförsäkring, Mercedes-benz 212 k e 350 cdi 4matic

Lägst årskostnad 18 029 kr
Högst årskostnad 23 484 kr
Att spara 5 455 kr

Jämför här

Bilförsäkring Compricer

Bilförsäkring Hitta lägsta priset på din bilförsäkring! Du kan spara tusentals kronor på rätt val!
Ring 08-5000 2000!

Jämför här