Bolån med betalningsanmärkning - Vi kan hjälpa dig

Bolån med betalningsanmärkning

Har du försökt att få ett bolån hos banken men blivit nekad på grund av att du har en eller flera betalningsanmärkningar? Eller har du en anmärkning idag och undrar om det går att få ett bolån?

Många banker säger nej till den som har en betalningsanmärkning vilket beror på att de anser att en anmärkning gör att man inte är kreditvärdig.

Du, precis som vi, vet att så inte behöver vara fallet. En anmärkning kan uppstå av flera olika skäl och det är inte historien bakom som är intressant. Det viktiga är din betalningsförmåga idag.

Compricer kan hjälpa dig

Varje dag hjälper vi kunder som dig med att hitta ett bra bolån. Vi är en bolåneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och vi vet vilka som kan ge dig ett bolån även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Skicka in din ansökan idag, det är helt kostnadsfritt, eller ring oss på 08 – 5000 2000 så hjälper våra kvalificerade bolånerådgivare dig med att titta på vilka möjligheter som finns.

Om bolån med anmärkning

En betalningsanmärkning, eller prick som det också kallas, är en notering hos ett kreditupplysningsföretag som till exempel UC att en person inte betalat sina skulder i tid.

Det kan bland annat bero på:

 • Missade räkningar
 • Skulder som gått till inkasso
 • Obetalda skatter eller böter med mera
En betalningsanmärkning ligger normalt kvar i tre år hos kreditupplysningsföretagen innan den tas bort. En vanlig missuppfattning är att det är Kronofogden som utfärdar betalningsanmärkningar men så är det alltså inte.

Historiskt sett har bankerna sagt nej till den som har en anmärkning och vill ha ett bolån. Som tur är finns det flera banker som anstränger sig lite mer och lyssnar på just din specifika situation.

För vi vet att det finns mängder av skäl till varför en anmärkning kan uppstå och att det verkligen inte borde vara skäl att neka den som vill ha ett bostadslån.

En anmärkning kan ju uppstå så lätt. Det kan räcka med att du rest utomlands och missat att betala någon räkning medan du varit borta.

Du har kanske haft oturen att vara sjuk under en tid och därmed varit oförmögen att betala dina skulder i tid. Kanske har du befunnit dig i ett förhållande som upphört och där problem med ekonomin uppstod under en kort period.

Ja du vet ju själv varför du har en anmärkning och vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med banker som tittar på din nuvarande ekonomiska situation istället för vad som varit.

Bolån med skulder

Av samma skäl kan vi hjälpa dig som har skulder att få ett bolån. Det är din samlade betalningsförmåga som är intressant. Inte antalet skulder du har sedan tidigare.

Exempel på tidigare skulder kan vara:

 • Blancolån
 • Smslån
 • Kreditkortsskulder
 • Obetalda böter med mera
Så hjälper vi dig som vill få bolån trots betalningsanmärkning

Vi på Compricer brinner för att hjälpa svenska hushåll med sin privatekonomi och hittills har vi hjälpt över 200 000 kunder med deras bolån.

Så här ansöker du om bolån via Compricer

 1. Skicka in din ansökan här. Det är gratis och du binder dig inte för någonting genom att göra det
 2. En handläggare tar emot din ansökan och tillsammans går ni igenom dina behov
 3. Vi undersöker vilka alternativ som finns på marknaden och kommer med förslag till dig
 4. Klart! Lånehandlingar skickas hem till dig och lånet utbetalas
Kom ihåg att din handläggare finns här för dig - hela vägen från ansökan till utbetalt lån.

Vi hjälper dig som behöver ett lån för att köpa:

 • Lägenhet (bostadsrätt)
 • Hus / villa (fastighet)
 • Radhus
 • Fritidshus
 • Övriga bostäder som står som säkerhet för lånet
Behöver du ett lånelöfte?

Skicka in din ansökan om lånelöfte så hjälper vi dig. Helt kostnadsfritt.

Fördelarna med Compricer

Det finns flera skäl för dig som vill ha ett bolån att prova oss:

 • Vi kan hjälpa dig som har en eller flera betalningsanmärkningar
 • Många tidigare skulder behöver inte vara ett hinder
 • Vi jämför flera banker
 • Det är helt kostnadsfritt för dig
 • Personlig hjälp hela vägen
Om Compricer Bolån

Hittills har vi hjälpt miljontals svenskar med sin privatekonomi och fler än 200 000 kunder har fått ett bra bolån med hjälp av vår kostnadsfria tjänst.

Compricer är Sveriges ledande bolåneförmedlare och ägs av Schibsted, Skandinaviens största mediekoncern som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket med flera.

Vi är registrerade som försäkringsdistributör och bostadskreditsförmedlare hos Bolagsverket samt står under Finansinspektionens tillsyn. Våra bolånerådgivare innehar SwedSec-licens.

Vi har nöjda kunder och det syns på Trustpilot där våra kunder gett oss betyget Utmärkt vilket är det bästa omdömet som går att få.

Låt oss hjälpa dig med ditt bolån

Skicka in din ansökan om bolån nu eller ring oss på 08 – 5000 2000 så ska vi göra vårt yttersta för att hitta ett bra bolån åt dig!

Vanliga frågor och svar - Bolån med betalningsanmärkning


Kan man få bolån med betalningsanmärkning?

Ja. En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få ett bolån. Det är din samlade betalningsförmåga som bankerna tittar på när de bedömer din ansökan.

Kan man få bolån med skulder?

Ja. Det är din samlade betalningsförmåga som avgör om du kan få ett bolån.

Hur gör man för att låna till bostad via Compricer?

Efter att du gjort din ansökan på Compricer tar en av våra bolånerådgivare hand om den. Tillsammans går ni igenom ditt behov och sedan ser din handläggare över marknaden och tittar på vilka alternativ som finns.

Väljer du att gå vidare med något av förslagen skickas lånehandlingar hem till dig. Klart!

Hur ansöker man om bolån om man har en anmärkning?

Ring oss på 08 – 5000 2000 eller skicka in din ansökan så hjälper vi dig.

Vad kostar det att ansöka om bolån?

Ingenting. Din ansökan är helt kostnadsfri.

Vad är räntan på bolån med anmärkning och skulder?

Räntan är normalt högre än om du inte har till exempel en betalningsanmärkning. När vi tagit emot din ansökan och fått svar från bankerna kan du gå igenom de villkor du fått. Där framkommer vilken ränta de olika bankerna erbjuder.

Hur mycket kan man låna om man har skulder eller anmärkningar?

Objektet du vill låna till samt din ekonomi avgör hur mycket du kan få i lån. Efter du gjort din ansökan kan du i lugn och ro gå igenom ditt behov med din handläggare.

Vi ser över marknaden och tar in svar från bankerna för att se hur mycket du kan låna.

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
El
Fast pris, bor i villa, 16080 kWh/år
 • Lägst årskostnad 10 427 kr
 • Högst årskostnad 29 039 kr
 • Att spara 18 612 kr

Jämför el