Bolån trots många förfrågningar - Vi hjälper dig

Bolån trots många förfrågningar

Har du försökt att få ett bolån men nekats av bankerna? Då är risken stor att du samlat på dig många förfrågningar vilket kan göra det ännu svårare att få ett bolån.

Som tur är behöver det inte vara omöjligt för dig att få ett lån. Vi vet vilka banker som bortser från att du har många förfrågningar och istället ser till din betalningsförmåga.

Skicka in din ansökan idag, det är helt kostnadsfritt, eller ring oss på 08 – 5000 2000 så hjälper våra kvalificerade bolånerådgivare dig att titta på vilka möjligheter som finns.

Bolån med många förfrågningar

Varje gång du ansöker om ett bolån gör banken en kreditupplysning, ofta kallat UC. Dessa förfrågningar sparas i registren och ansöker du hos flera banker kan antalet förfrågningar bli så många att de till slut försämrar din kreditvärdighet, eller kreditscore som det också kallas.

Många banker menar att en kund som ansökt hos flera olika långivare, och fått nej, innebär en större risk för banken. Att man genom att ha kontaktat flera olika långivare skulle ha en sämre betalningsförmåga.

Vi vet att så inte behöver vara fallet. Det finns många anledningar till varför det kan vara svårt att få ett bolån. Kanske har du betalningsanmärkningar eller andra skulder sedan tidigare eller så saknar du en fast anställning eller inkomst.

Det kan till och med vara så att du bara är intresserad av att hitta ett så bra bolån som möjligt och därför kontaktat flera olika banker.

Oavsett varför du har många förfrågningar kan vi hjälpa dig att se över vilka möjligheter som finns att få ett bolån. Vi vet vilka banker som anstränger sig lite mer och som ser till din nuvarande betalningsförmåga istället för vad som hänt tidigare.

Så hjälper vi dig som vill få bolån trots många kreditupplysningar

Vi på Compricer brinner för att hjälpa svenska hushåll med sin privatekonomi och hittills har vi hjälpt över 200 000 kunder med deras bolån. Varje dag hjälper vi kunder som annars har svårt att få bolån för att de har för många kreditförfrågningar.

Så här ansöker du om bolån via Compricer

 1. Skicka in din ansökan här. Det är gratis och du binder dig inte för någonting genom att göra det
 2. En handläggare tar emot din ansökan och tillsammans går ni igenom dina behov
 3. Vi undersöker vilka alternativ som finns på marknaden och kommer med förslag till dig
 4. Klart! Lånehandlingar skickas hem till dig och lånet utbetalas
Kom ihåg att din handläggare finns här för dig - hela vägen från ansökan till utbetalt lån.

Vi hjälper dig som behöver ett lån för att köpa:

 • Lägenhet (bostadsrätt)
 • Hus / villa (fastighet)
 • Radhus
 • Fritidshus
 • Övriga bostäder som står som säkerhet för lånet
Behöver du ett lånelöfte?

Skicka in din ansökan om lånelöfte så hjälper vi dig. Helt kostnadsfritt.

Fördelarna med Compricer

Det finns flera skäl för dig som vill ha ett bolån att prova oss:

 • Vi kan hjälpa dig som har för många förfrågningar
 • Eventuella betalningsanmärkningar eller tidigare skulder behöver inte vara något problem
 • Vi jämför flera banker
 • Det är helt kostnadsfritt för dig
 • Personlig hjälp hela vägen
När du ansöker om bolån eller lånelöfte via Compricer tas endast en kreditupplysning. Detta trots att flera olika banker tar emot din ansökan och kan ge dig ett erbjudande.

Det gör att vår tjänst är särskilt lämpad för dig som har många förfrågningar eller vill jämföra flera olika banker men är rädd för att det kommer tas för många kreditupplysningar på dig.

Om Compricer Bolån

Hittills har vi hjälpt miljontals svenskar med sin privatekonomi och fler än 200 000 kunder har fått ett bra bolån med hjälp av vår kostnadsfria tjänst.

Compricer är Sveriges ledande bolåneförmedlare och ägs av Schibsted, Skandinaviens största mediekoncern som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket med flera.

Vi är registrerade som försäkringsdistributör och bostadskreditsförmedlare hos Bolagsverket samt står under Finansinspektionens tillsyn. Våra bolånerådgivare innehar SwedSec-licens.

Vi har nöjda kunder och det syns på Trustpilot där våra kunder gett oss betyget Utmärkt vilket är det bästa omdömet som går att få.

Låt oss hjälpa dig med ditt bolån

Skicka in din ansökan om bolån nu eller ring oss på 08 – 5000 2000 så ska vi göra vårt yttersta för att hitta ett bra bolån åt dig!

Vanliga frågor och svar - Bolån trots många förfrågningar


Kan man få bolån trots många förfrågningar?

Ja. Det finns flera banker som tittar på din nuvarande betalningsförmåga istället för att fokusera på hur många förfrågningar du har.

Vilka banker kan ge bolån om man har många UC?

Vi samarbetar med flera olika banker och våra handläggare vet vilka banker som kan ge ett bolån även om du skulle ha många UC. Skicka in din ansökan idag så hjälper vi dig med vilka alternativ som finns på marknaden.

Hur mycket kan man låna om man har många UCs?

Hur mycket du kan låna beror på vilken bostad du vill låna till samt din ekonomi. Skicka in din ansökan idag så hjälper vi dig se över hur mycket du kan få i bolån hos olika banker.

Hur många kreditupplysningar kan man ha som mest för att få ett bolån?

Det finns ingen exakt gräns för hur många kreditupplysningar du kan ha för att beviljas ett bolån. När du gör din ansökan hos oss tittar bankerna mer på din nuvarande betalningsförmåga istället för hur många förfrågningar du har.

Hur ansöker man om bolån om man har många förfrågningar?

Det är enkelt. Antingen ringer du oss på 08 – 5000 2000 eller så skickar du in din ansökan till oss på Compricer. En handläggare återkommer till dig och hjälper dig med allt som behövs.

Vad är räntan på ett bolån om man har många förfrågningar?

Efter att du skickat in din ansökan tittar din handläggare på vilka alternativ som finns på marknaden. Tillsammans går ni igenom de svar som bankerna gett och vilken ränta de erbjuder.

Vad kostar det att ansöka om bolån via Compricer?

Ingenting. Det är helt gratis. Ring oss på 08 – 5000 2000 eller skicka in din ansökan idag så hjälper vi dig.

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
El
Fast pris, bor i villa, 10680 kWh/år
 • Lägst årskostnad 8 110 kr
 • Högst årskostnad 22 618 kr
 • Att spara 14 508 kr

Jämför el