God jul och tack för det här året!

Privatekonomi /
1 minuts läsning
God jul och tack för det här året!

Julhälsning från Compricers VD Jakob Tolleryd

År 2012 går mot sitt slut och när vi summerar året kan vi konstatera att det totalt har gjorts nästan 4 miljoner jämförelser på Compricer inom allt från försäkringar, elavtal, bolån till sparkonto. Vi är glada över att ha hjälpt så många att spara pengar under året. I genomsnitt hjälper vi er att spara cirka 3 000 kronor per år och hoppas på att kunna bidra till att ni sparar lika mycket, om inte mer, under nästa år!

Vi jobbar på att utveckla oss hela tiden genom att lyssna på er och era önskemål. Förutom att kontinuerligt förbättra våra existerande tjänster har vi i år exempelvis börjat förmedla ett antal nya försäkringsprodukter såsom barnförsäkring och inkomstförsäkring. Vi har även skapat ett nyhetsbrev till er läsare med privatekonomiska tips och nyheter blandat med aktuella räntor och elpriser.

Vi jobbar hårt för att hjälpa er att spara pengar och har fått en ny medarbetare under året. Christina Sahlberg är Compricers sparekonom och skriver om privatekonomi i vårt nyhetsbrev, på Compricer.se, Facebook, Twitter, och i andra privatekonomiska sammanhang. Kontakta gärna henne om ni har frågor eller funderingar kring er privatekonomi.

I årets sista nyhetsbrev kan ni bland annat läsa om hur svenska folkets sparande ser ut, få bra tips om vad ni kan göra för att bättra på er privatekonomi inför det nya året, läsa om Riksbankens senaste räntesänkning och hur bankernas räntor ser ut just nu.

En riktigt god jul & ett gott nytt år önskar vi er!
 

Jakob Tolleryd
VD Compricer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna

Visa alla artiklar

Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Att se över innan 2013!

3 minuters läsning

Skatta bara en gång Vill du sälja fondandelar för att börja spara på ett investeringssparkonto eller i en kapitalförsäkring? Sälj fondandelarna innan årsskiftet och öppna det nya kontot under början av nästa år för att...

Föregående artikel