Svenska Dagbladets nya börsforum är lanserat. Vad vill ni diskutera?

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning

Här finns utrymme för snack om aktier och börs men även om världsekonomi, Riksbankens senaste räntebesked, sämsta blandfonderna, nya iPhone och vilken bank man bör välja, eller undvika, skriver Maria Rimpi, chef SvD Näringsliv, i Svenska Dagbladet.


Åtta olika kategorier/ämnen täcker upp det mesta

För att göra det lätt att hitta det man är intresserad av är forumet uppdelat i åtta olika kategorier:

  1. Aktier
  2. Makro
  3. Spara
  4. Tyck till
  5. Fonder
  6. Råvaror
  7. Aktuellt
  8. Digitalt

 

Kvalificerade experter, opinionsbildare och SvD:s egna skribenter kommer att vara aktiva på forumet

Du skapar dig ett konto på http://borsforum.svd.se/ och är sen igång för att göra inlägg, följa andras inlägg och kommentera.

Något ni vill att jag ska skriva om?

Jag har äran att vara en av de inbjudna experterna och kommer att skriva om privatekonomi. Har ni förslag på vad vi borde diskutera i forumet så säg till! Mejla mig eller kommentera nedan.

SvD Börsforum


 

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna

Visa alla artiklar

Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Hur påverkas din plånbok 2014?

2 minuters läsning

A-kassan Den differentierade avgiften tas bort vilket gör att de flesta får lägre avgift. Störst sänkning får medlemmarna i Hotell- och restauranganställdas a-kassa med 255 kronor i månaden. Jobbskatteavdrag Det femte jobbskatteavdraget inneb&...

Föregående artikel