Vad vill du jämföra?

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning
Vad vill du jämföra?

Vi vill ha dina ideér!

Häromdagen läste jag på twitter någon som sa: ”Det borde finnas ett Compricer för begravningar – så dyrt!” och då fick jag en idé. Varför inte fråga er, ni som använder våra tjänster, vad ni vill jämföra och vad ni skulle vilja att vi kunde erbjuda er. Vi började för många år sedan med att jämföra böcker och DVD-filmer. Idag jämför vi olika tjänster inom privatekonomi (försäkringar, el, lån, sparande, telekom och pension) men finns det något inom privatekonomi som vi har missat?
 

I söndags den första april jämförde vi ekonomin på singlar inför första dejten. Men inte ens vi tycker att kärlek ska grundas på ekonomiska förutsättningar, så den jämförelsen får förbli ett aprilskämt.

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna


Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Byt inte studielånen mot bolån!

2 minuters läsning

Regeringen har beslutat att sänka räntan på studielånen för 2012 med 0,4 procenteneheter till 1,5 procent. Den nya räntan på studielån ligger enligt Utbildningsdepartementet nu på en historiskt låg nivå.   Har du lån...

Föregående artikel