Lendify privatlån

Lendify privatlån

Lendify är Sveriges första marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Hos oss möts privata långivare och låntagare på schyssta villkor som gynnar båda parter. Vi sköter hela den administrativa processen, från granskning av låneansökningar och upprättande av avtal mellan låntagare och långivare, till utbetalning av lån och administrering av betalningar. Genom en helt och hållet digital struktur med färre mellanhänder minimerar vi de kostnader som traditionella finansiella institut (t.ex. banker och kreditkortsbolag) har. Det innebär lägre ränta för låntagare och högre avkastning för långivare.

Att vi lånar pengar av varandra är ingenting nytt, långt innan banker fanns lånade vi av familj, vänner och bekanta. I takt med den tekniska utvecklingen minskar behovet av mellanhänder och människor med behov som kompletterar varandra kan istället mötas direkt genom marknadsplatser som Lendify.

Lendify är ett relativt nytt bolag som är verksamt inom en ung näringsgren (”person-till-person lån” eller ”peer-to-peer lending”) som endast funnits sedan 2005 då de första Europeiska bolagen startade. Vi är det första riktiga person-till-person lånebolaget i Sverige och vill vara ett långsiktigt alternativ till bankerna för både privata sparare och låntagare.

Hos oss kan du få lägre ränta i takt med att du betalar av ditt lån. Med Lendify Rewards samlar du poäng som kan bytas in mot lägre ränta!

Kontakt

Lendify AB
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
El
Rörligt pris, bor i lägenhet, 5000 kWh/år
  • Lägst årskostnad 110 kr
  • Högst årskostnad 2 714 kr
  • Att spara 2 604 kr

Jämför här