Vill du ha hjälp? Ring oss! 08-5000 2000

Svårt att få bolån? - Vi hjälper dig med lånet!

Svårt att få bolån
Har du svårt att få bolån? Kanske har du redan varit i kontakt med en eller flera banker men nekats ett lån? Det finns många orsaker till varför det kan vara svårt att få ett bolån hos en traditionell bank men vi kan hjälpa dig.

Skicka in din ansökan idag, det är helt kostnadsfritt, eller ring oss på 08 – 5000 2000 så hjälper våra kvalificerade bolånerådgivare dig med att titta på vilka möjligheter som finns.

Bolån med betalningsanmärkning och skulder
Har du en eller flera betalningsanmärkningar? Det kan vara en anledning till att vissa banker säger nej till ett bolån.

Men du, precis som vi, vet att en anmärkning i sig inte borde vara skäl nog att neka en låneansökan. Vad som helst kan inträffa i livet som gör att vi har oturen att få en eller flera anmärkningar.

Samma sak är det med skulder. Många banker säger nej till ett lån om du har andra skulder såsom blancolån eller kreditkortsskulder med mera.

Vi kan hjälpa dig att hitta de banker som tittar framåt istället. Som ser på den betalningsförmågan du har idag istället för vad som skett historiskt.

Som tur är finns det flera banker som tittar på din aktuella situation istället för att neka dig ett lån bara för att du har gamla skulder eller anmärkningar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på bolån med betalningsanmärkning

Bolån utan fast anställning eller inkomst
Arbetar du som projektanställd, vikarie eller egen företagare och har svårt att få bolån? Allt fler moderna anställningsformer sätter käppar i hjulet för den som vill få ett lån och köpa sin drömbostad.

Har du en oregelbunden inkomst och fått nej av banken på grund av det? Du är inte ensam.

Många yrken idag är av tillfällig karaktär. Du jobbar kanske som frilansare eller egen företagare och tar ut lön lite då och då när det behövs. Även många inom den så kallade ”gig-ekonomin” har svårt att få bolån på grund av de krav som flera banker ställer.

Vi kan hjälpa dig som inte har en fast anställning eller inkomst att få ett bolån.


Bolån trots många förfrågningar
Du drömmer om att få köpa en egen lägenhet eller ett hus. Bankerna har sagt nej och som en konsekvens av det har du nu samlat på dig många kreditförfrågningar vilket kan försämra dina chanser att få ett bolån.

Som tur är finns det flera banker som inte hakar upp sig på antalet förfrågningar du har. Det viktiga för dem är din betalningsförmåga.

Vi kan hjälpa dig att få ett bolån trots många förfrågningar

Så hjälper vi dig som har svårt att få bolån
Vi på Compricer brinner för att hjälpa svenska hushåll med sin privatekonomi och hittills har vi hjälpt över 200 000 kunder med deras bolån.

Så här ansöker du om bolån via Compricer

 1. Skicka in din ansökan här. Det är helt gratis och du binder dig inte för någonting genom att göra det
 2. En handläggare tar emot din ansökan och tillsammans går ni igenom dina behov
 3. Vi undersöker vilka alternativ som finns på marknaden och kommer med förslag till dig
 4. Klart! Lånehandlingar skickas hem till dig och lånet utbetalas
Kom ihåg att din handläggare finns här för dig - hela vägen från ansökan till utbetalt lån.

Vi hjälper dig som behöver ett lån för att köpa:

 • Lägenhet (bostadsrätt)
 • Hus / villa (fastighet)
 • Radhus
 • Fritidshus
 • Övriga bostäder som står som säkerhet för lånet
Behöver du ett lånelöfte?
Skicka in din ansökan om lånelöfte så hjälper vi dig. Helt kostnadsfritt.

Fördelarna med Compricer

 • Vi kan hjälpa dig som annars har svårt att få bolån
 • Betalningsanmärkningar är OK
 • Inget krav på fast jobb
 • Många förfrågningar är inget hinder
 • Vi jämför flera banker
 • Kostnadsfritt
 • Personlig hjälp hela vägen
Om Compricer Bolån
Hittills har vi hjälpt miljontals svenskar med sin privatekonomi och fler än 200 000 kunder har fått ett bra bolån med hjälp av vår kostnadsfria tjänst.

Compricer är Sveriges ledande bolåneförmedlare och ägs av Schibsted, Skandinaviens största mediekoncern som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket med flera.

Vi är registrerade som försäkringsdistributör och bostadskreditsförmedlare hos Bolagsverket samt står under Finansinspektionens tillsyn. Våra bolånerådgivare innehar SwedSec-licens.

Vi har nöjda kunder och det syns på Trustpilot där våra kunder gett oss betyget Utmärkt vilket är det bästa omdömet som går att få.

Låt oss hjälpa dig med ditt bolån
Skicka in din ansökan om bolån nu eller ring oss på 08 – 5000 2000 så ska vi göra vårt yttersta för att hitta ett bra bolån åt dig!

Vanliga frågor och svar – Svårt att få bolån


Hur mycket bolån kan jag få?

Hur mycket du kan låna beror på bostaden du vill låna till och din ekonomi. När du skickat in din ansökan om bolån går en handläggare igenom den och tillsammans kan ni se hur mycket du kan få i bolån.

Hur ansöker jag om bolån?

Skicka in din ansökan på Compricer eller ring våra handläggare på 08 – 5000 2000.

Vad innebär det att ansöka om bolån via Compricer?

Vi är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och låneinstitut. Istället för att du själv ska kontakta alla banker för att jämföra bolån söker du lånet genom Compricer. Vi hjälper dig, kostnadsfritt, att hitta ett erbjudande som passar just dina förutsättningar och behov.

Vilken bank är lättast att få bolån hos?

Alla banker har olika krav för att få bolån. När du ansöker via Compricer jämför vi olika banker och låneinstitut för att se var du kan få ett bolån med bra villkor.

Vad krävs för att få bolån?

Generellt vill bankerna se att du har en betalningsförmåga. Det innebär att du ska kunna betala räntor och amorteringar på bolånet. Banker och låneinstitut har olika krav på den som ansöker om lån. När du gör din ansökan via Compricer matchar vi dig med olika långivare för att hitta de som kan ge dig ett bolån med bra villkor.

Hur svårt är det att få bolån?

Hur svårt det är att få bolån varierar beroende på din ekonomi och den bostad du vill köpa. Att ansöka om bolån via Compricer är gratis och vi gör endast en kreditupplysning trots att vi jämför flera olika banker.

Vad kostar ett bolån?

Kostnaden för ett bolån varierar beroende på lånets storlek och räntan för lånet. Om lånet är på en miljon kronor och räntan är 2 procent kostar lånet ungefär 1 700 kronor i månaden. Efter ränteavdraget på 30 procent blir månadskostnaden cirka 1 200 kronor. Tillkommer gör i förekommande fall övriga avgifter samt avbetalning (amortering) på lånet.

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
Bilförsäkring
Trafikförsäkring, Opel vectra ko 2.2 comf
 • Lägst årskostnad 1 860 kr
 • Högst årskostnad 4 680 kr
 • Att spara 2 820 kr

Jämför här