Villaförsäkring – jämför och spara pengar

Hitta en billig och bra villaförsäkring här!
Just nu
hjälper vi
175 kunder!
Tips!  Fyll i allt automatiskt.
Se vad du kan spara!
Ex. Försäkringsvägen 11

Försäkringsbolagen behöver veta vilket hus i området de behöver räkna fram pris på.
123 45

Postnummerområden ger olika premier hos olika försäkringsbolag.
ÅÅÅÅ

Försäkringsbolagen behöver veta vilket år huset köptes för att kunna ge dig rätt pris.
Ange kvm
kvm

Boyta är den yta inomhus som används för boendeändamål och inkluderar rum och hallar - men inte garage, källare, kallvind eller pannrum exempelvis.

Yta som är användningsbar för boende.

Ange kvm
kvm

Exempel på biyta är källarvåning under mark och den del av suterrängvåning som inte har kontakt med marknivå samt garage, pannrum och soprum som kan nås inifrån.

T.ex källarutrymmen eller garage som nås inifrån.

Genom att fortsätta godkänner jag tjänstens allmänna villkor och personuppgiftspolicy.
Gjensidige
Dina Försäkringar
Villaägarnas FörsäkringsService
Evoli
Hedvig
Gofido
Länsförsäkringar Stockholm
ICA Försäkring

Mer om boendet

ÅÅÅÅ

Försäkringsbolagen behöver veta vilket år huset är byggt för att kunna ge dig rätt pris.
ÅÅÅÅ

Ex. Gävle Aborren 1:123

Hur ser en fastighetsbeteckning ut?

Varje fastighet har en unik fastighetsbeteckning som består av tre delar: kommun följt av trakt- eller kvartersnamn och ett registernummer. Här följer två exempel på hur fastighetsbeteckningar kan se ut:

Stockholm Söder 75:2
Gävle Abborren 1

Tips! På Min Fastighet hittar du fastighetsbeteckningen som kan se ut så här “Min ort 1:159".

Byggnad 1
Ta bort
Ange kvm
kvm

Välj...

Välj...

Byggnad 2
Ta bort
Ange kvm
kvm

Välj...

Välj...

Byggnad 3
Ta bort
Ange kvm
kvm

Välj...

Välj...

t.ex fristående garage.
Antal övriga byggnader syftar på alla byggnader och utrymmen som inte kan nås inifrån huset. De är fristående och/eller har en egen ingång. T.ex garage, förråd, friggebod med flera.

Drulleförsäkring

En tilläggsförsäkring som kan ge ersättning ifall du råkar förstöra dina saker. T ex. river ner din TV när du städar eller spiller kaffe på din dator så att den slutar fungera.

Om du råkar skada lös egendom.

En tilläggsförsäkring som kan minska din självrisk och ger mer ersättning ifall din fastighet råkar ut för en skada.

Om du råkar skada ditt hus eller tomt.

Till sist, om ägaren

ÅÅMMDDXXXX

För att ge rätt pris för just dig!

Alla erbjudanden du får är personliga.
Ange mobilnummer

I den service vi erbjuder ingår det att vi ibland kontaktar våra kunder för att erbjuda kostnadsfri vägledning. Samtalet sker i marknadsföringssyfte.
Genom att fortsätta godkänner jag tjänstens allmänna villkor och personuppgiftspolicy.
Dina Försäkringar
Gofido
Evoli
Villaägarnas FörsäkringsService
ICA Försäkring
Länsförsäkringar Stockholm
Hedvig
Gjensidige

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Christina Sahlberg, Sparekonom

Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer! - Christina Sahlberg, Sparekonom

Dina Försäkringar
ICA Försäkring
Gofido
Villaägarnas FörsäkringsService
Länsförsäkringar Stockholm
Hedvig
Gjensidige
Evoli
Compricer är en del av Schibsted
Compricer är en del av
Via mejl bjuder Compricer slumpmässigt in en del av sina kunder att lämna recensioner. Genomsnittligt betyg beräknas baserat på alla lämnande omdömen hos Trustpilot, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, med beaktande av faktorer som aktualitet, mängd och stjärnbetyg.

Villaförsäkring på Compricer

Hitta en bra villaförsäkring
Letar du efter en bra villaförsäkring? Då har du kommit helt rätt. Här kan du jämföra villaförsäkringar och hitta en billig och bra försäkring till ditt hus.

Bor du i en lägenhet? Gå till hemförsäkring så hittar du en bra försäkring för dig där.

Vi hjälper dig med din villaförsäkring oavsett om du vill byta en villaförsäkring du redan har eller bara vill teckna en ny försäkring till bra villkor.

Jämför själv och teckna direkt online eller kontakta våra försäkringsrådgivare på 08-5000 2000 om du vill få hjälp med att hitta en bra villaförsäkring.

Oavsett vilket sätt som passar dig bäst är det helt kostnadsfritt att jämföra villaförsäkringar med Compricer.

5 snabba tips till en bra villaförsäkring

 • 1
  Bestäm dig för om du behöver en villaförsäkring eller en villahemförsäkring
 • 2
  Fundera över om grundskyddet i försäkringen är tillräckligt eller om du vill ha något tillägg
 • 3
  Välj rätt lösöre (försäkringsbelopp)
 • 4
  Jämför försäkringsbolagens priser
 • 5
  Välj den försäkring du tycker är billigast och som har det skydd du vill ha

Om villaförsäkringar

En villaförsäkring ger dig trygghet om något händer

Skillnaden mellan villaförsäkring och villahemförsäkring


Villaförsäkringar kan delas upp i två typer, villaförsäkring och villahemförsäkring. Namnen är snarlika men skiljer sig åt på en viktig punkt.

En villaförsäkring ersätter skador som sker på själva byggnaden och den tomt som huset är byggt på. Denna försäkring passar när du inte bor permanent i huset eller om du redan har en hemförsäkring sedan tidigare.

En villahemförsäkring täcker utöver själva byggnaden även dig, din familj och era saker. Exakt vad som ingår skiljer sig något mellan bolagen men generellt ingår ett ansvarsskydd, skydd vid överfall, stöld, reseskydd och rättsskydd. Bor du i en villa du äger är det en villahemförsäkring du ska ha.

Vi kan hjälpa dig med både villaförsäkring och villahemförsäkring. Börja med att använda vår tjänst ovan eller ring oss på 08-5000 2000. Oavsett vilket sätt som passar dig bäst är Compricer helt kostnadsfritt för dig att använda.

Villaförsäkring – en trygghet om något händer


Det är viktigt att ha en villaförsäkring av flera skäl. Även om försäkringen inte kan skydda dig mot att en skada uppstår kan det vara bra att ha ett ekonomiskt skydd om olyckan skulle vara framme.

För en relativt liten kostnad i sammanhanget får du i villahemförsäkringens grundutförande ett person- och egendomsskydd i form av ansvarsförsäkring, överfallskydd, reseförsäkring och rättsskydd samt ersättning vid stöld, brand, läckage och skadegörelse med mera.

Att resa utomlands utan en reseförsäkring innebär en stor risk. Värdlandet har kanske inte samma allmänna skydd som i Sverige, varför en skada, sjukdom eller olycksfall kan komma att bli mycket dyrt. Med en villahemförsäkring får du en reseförsäkring som gäller i 45 dagar (60 dagar hos en del försäkringsbolag) och som täcker dina grundläggande behov.

En villahemförsäkring gäller normalt för samtliga personer i hushållet som lever under familjeliknande förhållanden. Om du är inneboende, bor tillsammans med en vän eller hyr i andra hand bör du teckna en egen hemförsäkring.

En villahemförsäkring innehåller ett grundläggande skydd för dig och din bostad. Det är en mycket prisvärd försäkring som ger dig ersättning vid flera olika situationer om oturen skulle vara framme.

Vi hjälper dig hitta rätt typ av villaförsäkring till ett bra pris.

Så hjälper vi dig hitta en bra villaförsäkring


För dig som vill jämföra själv:

1. Fyll i lite uppgifter om dig och din villa
2. Inom 30 sekunder får du svar från olika försäkringsbolag
3. Välj den försäkring du tycker är bäst och teckna direkt online
4. Klart!

För dig som vill ha hjälp:

Ring våra försäkringsrådgivare på 08-5000 2000 så får du hjälp att hitta en bra försäkring för dig och ditt hus. Helt kostnadsfritt!

Christina tipsar

Jämför villaförsäkringar

Jämför villaförsäkringar och hitta en bra försäkring till ditt hus

Så kan vi hjälpa dig


När du använder vår jämförelse av villaförsäkringar får du fylla i lite uppgifter om dig och din villa. Det är för att vi ska kunna hämta in försäkringsbolagens priser och visa dessa för dig.

Normalt tar det inte mer än någon minut att fylla i alla uppgifter och försäkringsbolagens priser ser du direkt på din skärm.

Vi speglar alltid försäkringsbolagens aktuella priser. Det är alltså samma priser som du skulle fått om du gick direkt till försäkringsbolagen med den skillnaden att vi visar upp flera olika försäkringsbolag och deras respektive erbjudanden.

När du fyller i dina uppgifter och gör en jämförelse baseras svaren på just dig och din vill och kom ihåg - det är helt kostnadsfritt att använda Compricer!

Byta villaförsäkring


Har du redan en villaförsäkring idag? Kanske har du fått en räkning från ditt nuvarande försäkringsbolag om att förlänga din försäkring men som känns lite dyr eller vill du bara se om du kan spara pengar på att byta villaförsäkring?

Oavsett varför du vill byta villaförsäkring är det enkelt och smidigt att göra det via oss. Snabbt går det också. Jämför och byt direkt här på sajten eller ring oss så hjälper vi dig med bytet.

En villaförsäkring gäller ett (1) år i taget. Som konsument har du alltid rätt att säga upp avtalet när du vill före huvudförfallodagen. Försäkringen fortsätter då gälla fram till huvudförfallodagen varefter du kan byta till en annan villaförsäkring.

Så mycket kan du spara

Hitta en billig villaförsäkring och spara pengar

Hitta billiga villaförsäkringar


Priset på villaförsäkringar kan variera mycket mellan olika försäkringsbolag.

När du gör en jämförelse på Compricer kan du se hur mycket det kostar att försäkra din villa hos de bolag som ingår i tjänsten. Många blir förvånade när de inser hur mycket pengar det faktiskt går att spara på att jämföra villaförsäkringar. Pengar du kan lägga på betydligt roligare saker än att betala för mycket i onödan till försäkringsbolagen.

Priset på villaförsäkringar


Priset på villaförsäkringar påverkas av en mängd olika faktorer. Det är därför samma hus kan variera så mycket i pris mellan olika försäkringsbolag.

Vanliga faktorer som påverkar priset på en villaförsäkring är bland annat åldern för de som bor i huset, adressen, hur stor villan är samt försäkringens omfattning med mera.

I genomsnitt kostar en villahemförsäkring på Compricer ungefär 6 300 kronor men variationerna är stora. Använd vår kostnadsfria prisjämförelse för att hitta ett bra pris för just dig och din villa.

När du läser om försäkringar stöter du ofta på begreppet premie istället för pris men det betyder samma sak.

Rabatter


Försäkringsbolagen ger ofta rabatter på priset. Det kan till exempel handla om att du samtidigt som du tecknar en villaförsäkring även köper andra typer av försäkringar (bil, båt, MC med mera).

Samlar du flera olika försäkringar hos ett bolag kan de ge dig en så kallad samlingsrabatt på priset. Det kan vara bra att känna till att det inte alltid lönar sig att samla försäkringar hos ett enda försäkringsbolag. Normalt är det bäst att jämföra försäkringar och välja den försäkring som för stunden är billigast.

En annan sak som kan ge rabatt på priset är om du har låtit installera ett godkänt inbrottslarm eller en vattenfelsbrytare. Tillfälliga kampanjerbjudanden kan även innehålla rabatter på priset.

Så får du en billig villaförsäkring


De flesta vill ha en billig villaförsäkring och det kan vi hjälpa till med. Vår jämförelse tar in priser från flera olika försäkringsbolag och matchar dem med just dig och din villa.

Då minskar du risken att betala för mycket i onödan utan kan enkelt och smidigt försäkra ditt hus till ett bra pris.

Jämför och teckna själv online eller ring oss så hjälper vi dig att hitta en bra och billig villaförsäkring.

Innehållet i en villaförsäkring

Om innehållet i en villa- och villahemförsäkring
Grundskyddet i en villaförsäkring är relativt likt mellan försäkringsbolagen och kan ge ersättning för skador som sker på själva byggnaden och den tomt som huset står på.

En villahemförsäkring täcker utöver själva byggnaden även dig, din familj och era saker. Normalt innehåller en villahemförsäkring ett ansvarsskydd, skydd vid överfall, stöld, reseskydd och rättsskydd.

Bor du i din villa så är det en villahemförsäkring du ska ha.

Villahemförsäkring


Egendomsskydd (lösöre). Ger ersättning för dina saker vid exempelvis brand eller stöld

Reseskydd. Ger bland annat ersättning för kostnader som kan uppstå om du behöver sjukvård när du befinner dig på en resa eller om du blir bestulen eller överfallen och liknande. De flesta villahemförsäkringar ger skydd i 45 dagar men en del bolag ger ersättning för resor som varar upp till och med 60 dagar

Rättsskydd. Kan ge ersättning för kostnader du har för juridiskt ombud vid en tvist

Överfallsskydd. Kan ge ersättning om du exempelvis blir överfallen

Ansvarsskydd (skadestånd). Kan ge ersättning om du krävs på att betala skadestånd

Som du ser innehåller en villahemförsäkring ett grundläggande skydd för mängder av olika situationer som kan uppstå om oturen är framme. Grundskyddet räcker ofta långt men för dig som vill utöka ditt skydd erbjuder försäkringsbolagen olika tilläggsförsäkringar.

Många försäkringsbolag delar in sin villahemförsäkring i olika delar beroende på hur omfattande försäkringen är. Vanliga namn är Stor, Mellan och Bas eller Bas, Lagom och Plus med mera.

Tilläggsförsäkringar


Utöver det grundläggande skyddet i en villaförsäkring kan du välja att frivilligt teckna olika tilläggsförsäkringar.

Några av de vanligaste är allriskförsäkring (även kallad drulle), utökat reseskydd, olycksfall på fritiden och ett utökat skydd för hemelektronik med mera.

Så väljer du en bra villaförsäkring

Så väljer du en bra villaförsäkring

Omfattning


Det är viktigt att välja rätt omfattning i din villaförsäkring så du har det skydd du önskar.

Det grundläggande skyddet som en villahemförsäkring erbjuder ger ett bra skydd i de flesta fall men känner du att du vill ha ett utökat skydd för något sammanhang kan det vara klokt att addera en eller flera tillägg till din försäkring.

Om du inte bor i din villa eller om du redan har en hemförsäkring sedan tidigare kan det räcka att välja en villaförsäkring som ersätter skador på byggnaden och tomten.

Fullvärde


I en villahemförsäkring är villan i normalfallet försäkrad till ett fullvärde. Det innebär att huset värderas till marknadsvärdet vid tillfället för skadan. Har du ett gammalt hus kan det förekomma att försäkringsbolaget väljer så kallad första risk, det vill säga sätter ett visst försäkringsbelopp som maxvärde på huset.

Lösöre – välj rätt försäkringsbelopp


När du gör en jämförelse av villaförsäkringar finner du att du kan fylla i något som heter lösöre.

Det är helt enkelt en värdering av de saker du har i ditt hus. Till exempel möbler, kläder och andra personliga ägodelar.

Det är viktigt att beloppet du uppger för lösöret inte är lägre än värdet på det du har. I praktiken kan det vara svårt att beräkna vilket värde ditt lösöre har men ett sätt kan vara att gå igenom dina saker och göra en uppskattning.

Är du osäker är det bättre att välja ett för högt lösöre än ett för lågt. Det kan vara lockande att välja ett lågt försäkringsbelopp (då priset på försäkringen ofta blir lägre till följd av det) men skulle oturen vara framme riskerar du att få en lägre ersättning om det visar sig att ditt faktiska lösöre är mer värt än det du uppgett.

Aktsamhetskrav


Försäkringsbolagen har rätt att göra avdrag på ersättningen om du inte följt de krav på aktsamhet som står inskrivna i försäkringsvillkoren, till exempel om du slarvat med att låsa dörrar eller fönster.

Avdragets storlek varierar beroende på graden av oaktsamhet. Grundregeln är att agera efter sunt förnuft. Håll reda på dina nycklar, lämna dem inte i närheten av bostaden och förse dem inte med namn och adress.

Om du misstänker att dina nycklar hamnat i orätta händer är du skyldig att snarast byta lås.

Särskilda aktsamhetskrav råder för stöldbegärlig egendom som medförs utanför ditt hus. Exempel på sådan egendom kan vara antikviteter, konstverk, äkta mattor, pälsar, kameror, musikinstrument, radio- och TV-apparater, datorer och smycken med mera.

Viktigt att veta

Viktigt att veta om villaförsäkringar

Självrisk


Självrisk är den kostnad du själv måste stå för i samband med att något händer ditt lösöre, byggnad eller tomt.

Självrisken varierar mellan försäkringsbolagen men brukar vara omkring 1 500 – 2 000 kronor upp till och med 8 000 – 10 000 kronor.

För vissa skador gäller särskilda självrisker, exempelvis är självrisken för rättsskydd 20 % av kostnaderna och en förhöjd självrisk förekommer i vissa fall vid stöld av cykel.

Valet av självrisk påverkar priset på din villaförsäkring. En låg självrisk ger ett högre pris medan en högre självrisk ger ett lägre pris.

Anmäla skada


Om du råkat ut för en skada eller olycka och vill begära ersättning vänder du dig till ditt försäkringsbolag där du har din hemförsäkring. De hjälper dig med hur du går vidare med din anmälan för att få ersättning.

Villkor - förköpsinformation och produktfaktablad


Förköpsinformation är en sammanfattning av vad villaförsäkringen omfattar och vilka viktiga begränsningar som kan finnas. Du har rätt att ta del av denna innan du köper en försäkring om du önskar tillsammans med fullständiga villkor.

Produktfaktablad är en kort beskrivning om vad försäkringen innehåller och syftar till att ge en enkel bild om vad försäkringen innebär.

Förköpsinformation, produktfaktablad och fullständiga villkor kring försäkringarna medföljer i bekräftelserna om du väljer att teckna en villaförsäkring via oss samt finns att tillgå på försäkringsbolagens hemsidor.

Compricer är en försäkringsdistributör. Det innebär att du, om du vill, kan överlåta till oss att kostnadsfritt distribuera en villaförsäkring åt dig. Läs mer här om försäkringsdistribution.

Compricer AB är registrerad som försäkringsdistributör hos Bolagsverket och vi står under Finansinspektionens tillsyn.

Just nu jämför vi försäkringar från:
Accept, Alandia Båtförsäkring, Bilig, Dina försäkringar, Evoli, Gjensidige, Gofido, Hedvig, ICA Försäkring, JobbGarant, Lin Försäkring, Länsförsäkringar Stockholm, PayDrive, Sensor Försäkring, Svedea, Villaägarnas FörsäkringsService och WaterCircles.

Om oss

Jämför och teckna en bra villaförsäkring

Compricer villaförsäkring


Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och varje dag hjälper vi tusentals svenskar att hitta bra försäkringar.

Vi ägs av Schibsted, Skandinaviens största mediekoncern, som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket med flera.

Vi är registrerade som försäkringsdistributör hos Bolagsverket samt står under Finansinspektionens tillsyn. Våra försäkringsrådgivare är experter på villaförsäkringar.

Vi har mycket nöjda kunder och det syns på Trustpilot där våra kunder gett oss betyget Utmärkt vilket är det bästa omdömet som går att få.

Jämför och teckna villaförsäkring


Låt oss hjälpa dig med att teckna en bra villaförsäkring. Gör en jämförelse och gå vidare själv med det alternativ du tycker är bäst eller ring oss så hjälper vi dig.

Prata villaförsäkring med oss


Har du några frågor? Ring oss på 08-5000 2000 så pratar vi lite försäkring tillsammans. Våra rådgivare är experter på villaförsäkringar och finns här för att hjälpa dig. Helt utan kostnad!

Vanliga frågor och svar om villaförsäkring

Vad är en villaförsäkring?

Villaförsäkringar kan delas upp i två typer, villaförsäkring och villahemförsäkring. En villaförsäkring ersätter skador som sker på själva byggnaden och den tomt som huset är byggt på. Denna försäkring passar när du inte bor permanent i huset eller om du redan har en hemförsäkring sedan tidigare. En villahemförsäkring täcker utöver själva byggnaden även dig, din familj och era saker. Exakt vad som ingår skiljer sig något mellan bolagen men generellt ingår ett ansvarsskydd, skydd vid överfall, stöld, reseskydd och rättsskydd. Bor du i en villa som du äger så är det en villahemförsäkring du ska ha.

Vad kostar en villaförsäkring?

I genomsnitt kostar en villahemförsäkring på Compricer 6 300 kronor. Variationerna är dock stora och det finns många faktorer som påverkar priset på en villaförsäkring som exempelvis åldern för de som bor i bostaden, adressen, hur stor villan är samt försäkringens omfattning med mera.

Måste man ha en villaförsäkring?

Nej. Det finns ingen lag som säger att du måste ha en villaförsäkring men vi rekommenderar att du har en. Att stå utan en försäkring om oturen är framme kan bli mycket dyrt.

Vad ingår i en villaförsäkring?

I alla hemförsäkringar ingår ett egendomsskydd, reseskydd, ansvarsskydd, rättsskydd, överfallsskydd samt eventuella övriga skydd som omfattas av en eller flera tilläggsförsäkringar.

Vilken hemförsäkring är bäst?

Grundskyddet i en villaförsäkring är relativt likt mellan försäkringsbolagen och kan ge ersättning för skador som sker på själva byggnaden och den tomt som huset står på. En villahemförsäkring täcker utöver själva byggnaden även dig, din familj och era saker. Normalt innehåller en villahemförsäkring ett ansvarsskydd, skydd vid överfall, stöld, reseskydd och rättsskydd.

Vilken villaförsäkring är bäst?

Eftersom villaförsäkringar är individuella precis som behoven hos den som ska teckna försäkringen är den bästa försäkringen den som ger det skydd du vill ha till det lägsta priset. Hos Compricer kan du jämföra villaförsäkringar och hitta en bra försäkring för dig.

Hur jämför man villaförsäkringar på Compricer?

På Compricer finns det två sätt att jämföra villaförsäkringar på. Antingen fyller du i dina uppgifter i vår jämförelse och får förslag direkt på bra försäkringar som passar dig. Vill du hellre prata med en försäkringsexpert kan du ringa våra rådgivare på 08 – 5000 2000. Oavsett vilket sätt som passar dig bäst är det helt kostnadsfritt att använda Compricer för att jämföra villaförsäkringar.

Kostar det något att jämföra villaförsäkringar?

Nej, det är helt kostnadsfritt att använda Compricer!

Christina Sahlberg, Sparekonom

Granskad av

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och fyra år senare blev hon nominerad till Årets Sparprofil. Christina är dessutom författare till fyra olika böcker om privatekonomi.

Ange personnumret till den person i hushållet som står på dagens villaförsäkring – så fyller vi i uppgifterna om din bostad automatiskt!
ÅÅMMDDXXXX

Alla erbjudanden du får är personliga.
Ange mobilnummer

I den service vi erbjuder ingår det att vi ibland kontaktar våra kunder för att erbjuda kostnadsfri vägledning. Samtalet sker i marknadsföringssyfte.
Genom att fortsätta så samtycker jag till att Compricer kan behandla uppgifter rörande min hälsa eller fackliga tillhörighet när information från mitt försäkringsbolag inhämtas.
Nånting gick fel...
Vi lyckades inte hämta dina försäkringsuppgifter
Jag vill inte använda BankID, utan fylla i allt själv
Nånting gick fel...
Tyvärr kan vi inte hitta någon villaförsäkring kopplad till försäkringsbolaget du valde.
Jag vill inte använda BankID, utan fylla i allt själv
Nånting gick fel...
Jag vill inte använda BankID, utan fylla i allt själv
Vi fick inte alla uppgifter från ditt försäkringsbolag.
Öppna BankID
på din mobiltelefon!

Välj ditt försäkringsbolag

Hittar du inte ditt försäkringsbolag?