Några av de mest populära spartipsen från Er just nu!

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning
Några av de mest populära spartipsen från Er just nu!

Cykla på din elcykel året om, en torris, datafläktar under element, dra in på skönhetsprodukter och låt naturen göra jobbet. Så lyder några av de mest populära spartipsen i vår tävling Mästerspararna.


Som ni vet är vi på jakt efter Sveriges Mästersparare. I vår tävling har många bra spartips kommit in och här vill vi presentera några av de som just nu är populära enligt er läsare. Juryn kommer ta hänsyn till popularitet i sin motivering så se till att gilla det spartips ni tycker är bäst och/eller roligast. Eller lägg upp ert egna tips och tipsa vänner att gilla.

Datafläktar under elementen

Enligt insändaren är de billiga att köpa in och att installera och ger en besparing på mellan 30-40 procent på elanvändning. Jämn temperatur i hela rummet, snygga ljusdioder och varmare golv är ytterligare fördelar.

Elcykel

Insändaren skriver: Gör en elcykel av din befintliga cykel och cykla året runt, bra sätt att spara pengar. Cykla vintertid är bättre än du tror, inge regn, dubbdäcken funkar klockrent. Det enda negativa är att man måste klä sig ordentligt, men hur är det man säger, det finns inga dåliga kläder eller hur var det nu?

Dra in på skönhetsprodukter!

T.ex. Nagellack. Fungerar lika bra med en svart tuschpenna man lånat från jobbet!

En torris

Torka tvätten utan el. Vi hänger upp tvätten i ett torkskåp med öppen dörr, eller hänger tvätten på galgar. Torkar bra över natten inne eller över dagen ute på sommaren skriver insändaren.

Låt naturen göra jobbet

Låt naturen kyla ner dina drycker under den kallare årstiden i förrådet, på balkongen e.d. innan du ställer in dem i kylskåpet. Du spar energi och ger ditt kylskåp en längre livslängd. Allt enligt insändaren.

Vill du titta på fler spartips eller lägga upp ditt eget och vara med och tävla om vår fina röda Volkswagen high-up! Besök: http://www.masterspararna.se . Tävlingen pågår till och med den 17 november.

Ps. Vinner du inte bilen har du en chans på en elcykel! Ds.

Lycka till!


 

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna


Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Kvarskatt? Betala nu och slipp få 16,25 procents ränta!

1 minuts läsning

På ditt skattekonto beräknas intäktsränta och kostnadsränta från och med dagen efter den dag då ett överskott eller ett underskott har uppkommit på kontot. Intäktsräntan är skattefri och kostnadsräntan är inte avdragsgill...

Föregående artikel