Välj rad sex på flygplanet så blir du rik!

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning
Välj rad sex på flygplanet så blir du rik!

Var du ska sitta i en Airbus 320 för störst framgång har nu studerats. Flygbolaget Jetstar Asia har låtit en Feng shui-expert studera den flödande energin i flygplanet och kommit fram till några tips för att nå framgång i t.ex. karriären och kärleken.

 

  • Bästa tiden att flyga: För att nå störst lycka ska du flyga mellan klockan 05.00 och 07.00 på morgonen
  • För att få nya vänner: Se till att du får en plats på rad 3, 4, 13, 14, 23 eller 24
  • Om du är kvinna och söker rikedom: Boka en plats på rad 1, 11 eller 21
  • Är hälsan viktig för dig och du är en man: Sätt dig på rad 9, 19 eller 29

 

På flygbolagets kampanjsida kan man få personliga tips på var man ska sitta i flygplanet baserat på ens ålder, kön och personliga mål. Och enligt Jetstar används tjänsten flitigt.

Feng Shui betyder ”vind vatten” på kinesiska och är en över 3000 år gammal tro att energi flödar genom din omgivning och att du kan utnyttja den ”goda energin”. Feng Shui är viktig i stora delar av Asien och används för allt ifrån att bygga hus på rätt sätt till att planera vilken dag en invigning bör ske för störst framgång.

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna


Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

Magkänsla och historisk utveckling styr våra fondval – inte den viktiga fondavgiften!

2 minuters läsning

Om vi bortser från premiepensionssparande så är det 76 procent av svenska folket som sparar i fonder, vilket är en exceptionell siffra sett internationellt. Sex av tio barn har ett fondsparande i Sverige. Att skapa en buffert är största anledningen till att vi...

Föregående artikel