Sanslösa kreditkort

Tycker du att det är förvånansvärt med kortavgifter på flera tusen kronor om året? Då ska vi på Compricer berätta om några betydligt mer hårresande exempel! Vad sägs om kreditgränser upp till 250 000 dollar, minimikrav på att spendera minst 50000 pund om året eller kreditkort som inkluderar tillgång till privata jetplan?

Det är faktiskt sant… de finns och här följer en kort presentation av några av dem!

Coutts & Co World Card
Förmodligen världens mest exklusiva kreditkort. Ryktet säger att det bara finns 100 innehavare av kortet och en av dem sägs vara drottning Elizabeth av England. Kortet ges endast ut till Coutts & Co’s egna kunder och det förutsätter att du har XXX antal miljoner på kontot. Bland förmånerna finns möjligheten att shoppa var som helst, när som helst, efter ett telefonsamtal till Coutts World Card service.

American Express Centurion
Mer känt som ”AmEx Black” och kanske det mest kända kortet av dem alla. Detta kort kan du inte ansöka om utan endast inbjudan gäller och kraven är minst sagt höga. Låter 250 000 dollar per år som småpengar i dina öron så kanske du är näste person att få ett! Centurion korten tar dig steget upp bland kändisar och mångmiljonärer, ordnar dina privata jetflygningar och tillgång till American Express egna service team, dygnet runt!

Stratus Rewards Card
Tycker du det är lite smått obekvämt att flyga första klass? Stratus Rewards Visa, även känt som ”the White Card”, ger dig tillgång privata jetplan, lyxsafaris och presentkorgar i klass med dem som delas ut på Oscarsgalorna!

 

Citibank Ultima
Ges bara ut i Tyskland, Ryssland, Asien och utvalda delar av mellanöstern. Med Ultima kortet kan du boka upp dig på privata jetplan, en Bentley med tillhörande chaufför och när du ändå har ett plan tillhanda, varför inte hyra en privat ö att flyga till?

Merrill +
Värdesätter du medlemskap i exklusiva vinklubbar, personliga shoppare och en uppsjö av flyg och hotellförmåner. Merrill + är då det rätta kortet, dock ligger kreditgränsen bara på 250 000 dollar i månaden vilket kan kännas lite väl torftigt!

Vill du ha hjälp med dina privatekonomiska avtal?
Ring oss!

Jämförs just nu
El
Rörligt pris, bor i lägenhet, 2920 kWh/år
  • Lägst årskostnad 3 285 kr
  • Högst årskostnad 5 176 kr
  • Att spara 1 891 kr

Jämför el