19 mars pratar vi pengar, räntor, fonder och aktier på Globen i Stockholm. Under 5 timmar serverar jag 25 utvalda scengäster. Och i pauserna har vi bakom scenen landets i särklass största sparmässa. Och Compricers Christina Sahlberg är på plats. Hinner du inte fram, så kika på webben. Förstås är inträdet helt gratis.

Vi kan inte varje dag fundera över våra pengar och plånboksfrågor. Istället kan vi koncentrerat skaffa oss en vass bild en gång om året. Nästa tillfälle för dettta är den 19 mars. Då träffar jag sparare på Globen. På scenen intervjuar jag professorer, vd, författare, experter, analytiker mfl för att ge det bästa direkt hur hästens mun. Vi kommer att tala boräntor, sparräntor, konsumenträtt, fonder, USA, tillväxtländer, Kina, svenska bolag, börsen och aktietips.

Du kommer och går när du vill. Vi öppnar 15.00 och håller på till 21.00. Här hittar du detaljerna http://www.avanzaforum.se/program

Att jämföra priser tar lite tid, men är kanske ett av de enklaste sätten att snart tjäna tusenlappar. Därför bjöd jag i år in Compricers Christina Sahlberg till Globen den 19 mars. Vi ska prata boräntor, listor, prutmån och sparräntor. Hon ska vägleda på webben och lista sina favoriter. Det ska bli kul!

Bjud gärna med en vän. Inträdet är gratis! /claes hemberg