DinEl


DinEl

DinEl är elhandelsföretaget som lyssnar på kunderna, och säljer billig el från förnybara energikällor. Så skulle man kort och gott kunna sammanfatta vilka vi är.

För dig som vill veta lite mer kan vi berätta att DinEl, som är ett helägt dotterbolag till Göteborg Energi, bildades 2009. Med runt 290 000 kunder är vi i dag Sveriges femte största elhandelsföretag. Ambitionen är såklart att avancera på den listan.

De flesta av våra kunder bor i Västra Götalandsregionen, men allt fler medvetna elköpare över hela Sverige börjar upptäcka fördelarna med DinEl. Företagskunder och organisationer uppskattar våra smarta energieffektiviseringstjänster, konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal. Privatkunder väljer oss för att få förnybar el som standard – till ett riktigt bra pris. Vi ligger nämligen nästan alltid i topp på de största jämförelsesajterna.

Här finns lite mer information om Din El. Läs det som intresserar dig och glöm sen inte att jämföra Sveriges elbolag och hitta billigaste avtalet för dig!

Huvudkontor besöksadress:
Bergslagsgatan 2
411 04 Göteborg
Öppettider kundbesök: 09.00-16.00 mån-fre
Postadress:
Göteborg Energi DinEl AB Box 88, 401 21 Göteborg
<a href=http://www.dinel.se/ target=_blank>Hemsida</a>

Senaste nyheten Compricer

Endast ett fåtal av er har marknadens sämsta avtal – bra jobbat!

2018-06-14

Nyhet

el Mellan 1 500 och 2 000 konsumenter vänder sig varje år till Energimarknadsinspektionen (Ei) med frågor och klagomål. Och vi har en siffra att fira: Knappt 13 procent av oss har ett anvisningsavtal och betalar för mycket.

Nyhetsbrev
Få tips och råd samt aktuella ämnen om privatekonomi till din brevlåda varje vecka.

Fyll i din e-postadress nedan:

Nyhetsbrev
Tack för ditt intresse! Vi har mottagit din anmälan att få vårt nyhetsbrev.

Du kan såklart avanmäla dig när du vill.