Compricer har fått en ny expert inom privatekonomi

christina_sahlberg
Christina Sahlberg
Privatekonomi /
1 minuts läsning
Compricer har fått en ny expert inom privatekonomi

Frågorna till Compricers expertpanel blir fler och fler. I och med det stora intresset för bostadslån och sparkonton har vi nu glädjen att presentera en ny expert: Maria Landeborn.


Maria Landeborn är privatekonom på SBAB

Maria är engagerad i frågor som rör plånboken både idag och i morgon. Maria kommer att svara på frågor angående vardagsekonomi, sparande i fonder och aktier och förstås bostäder, bolån och boräntor. Maria har tidigare varit aktiemäklare på Nordnet och analyschef på CMC Markets.

”Det ska bli spännande och utmanande att få interagera med Compricers kunder angående bolån, aktier, sparkonton och andra frågor som rör vår vardagsekonomi”, säger Maria Landeborn.

Compricers expertpanel har nu sju experter!

Compricers expertpanel är ett forum för frågor rörande lån, sparande, pension, försäkringar, aktiehandel, elpriser med mera. Läsarna (ni) ställer era frågor om privatekonomi till experterna och får sedan svar publicerade under expertpanelen.

”Vi hälsar Maria hjärtligt välkommen och vet att hon kommer att bli ett värdefullt och uppskattat tillskott till vår expertpanel” säger Jakob Tolleryd, VD på Compricer.

Läs Marias första krönika om långsiktigt sparande: Vill du köpa din drömbostad, ha en bra buffert och gå i pension vid en rimlig ålder?

Ställ era frågor och läs experterna svar här: Tips och råd från riktiga experter!

Christina Sahlberg, author

Om skribenten

Christina Sahlberg, Sparekonom på Compricer

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och expert inom privatekonomi. Hon har en masterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelorexamen i psykologi från Swinburne University. Christina förekommer ofta som expert i media där hon svarar på olika privatekonomiska frågor.

År 2018 blev hon utnämnd till Årets Bankprofil och två år senare debuterade hon som författare med boken “Fixa din privatekonomi” på Roos & Tegnérs bokförlag. 2021 gav hon ut boken “Egen ekonomi” på samma förlag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tips och råd samt information om aktuella ämnen runt din privatekonomi - till din brevlåda - varje vecka.

Vi har mottagit din anmälan till vårt nyhetsbrev. Du kan såklart avanmälan dig när du vill.

De senaste artiklarna

Visa alla artiklar

Relaterade artiklar


Läs vidare


Nästa artikel

En hotellnatt i Litauen är nästan tre gånger billigare än en hotellnatt i Monaco.

1 minuts läsning

Den starka kronan bidrar till att det fortfarande är billigt för svenskar att semestra i många länder. Forex sammanställer varje år ett semesterindex där genomsnittspriser på en rad produkter i 57 länder jämförs. En taxiresa, en halvl...

Föregående artikel
Adress

Postadress:
Compricer AB
Luntmakargatan 18
111 37 Stockholm

Organisationsnummer:
556655-5727
Kundtjänst

Försäkring, El och Privatlån
Telefonnummer: 08 - 5000 2000
E-post: info@compricer.se

Öppettider:
09.00 - 18.00 (vardagar)

Bolån
Telefonnummer: 0771 - 190 190
E-post: bolanservice@compricer.se

Öppettider:
09.00 - 17.00 (mån-tors)
09.00 - 16.00 (fredagar)
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Vi hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig och vi hjälper även till via telefon om du önskar. Vi är registrerade som försäkringsdistributör hos Bolagsverket och står under Finansinspektionens tillsyn. Du kan känna dig trygg med att använda våra tjänster.
Compricer har blivit utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter för åttonde gången (IDG)
Utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter för åttonde gången (IDG)